Serfaus-Fiss-Ladis

Oude tradities, veel zon en een zeer familievriendelijk: de vakantieregio heeft heel veel voor gezinnen.

Serfaus, Fiss en Ladis zijn drie mooie dorpjes op een hoogplateau aan de voet van de Samnaun-bergen. Met meer dan 2000 uur zon per jaar behoren de dorpen tot de zonnigste in Tirol. De plaatsen hebben hun krachten gebundeld als vakantieregio en zijn zeer populair bij gezinnen en iedereen die de stress van het dagelijkse leven wil vergeten. Serfaus-Fiss-Ladis staat al jaren bekend als een van de meest gezinsvriendelijke plaatsen in Tirol. De regio biedt van kindvriendelijke hotels tot uitstekende skischolen waar jonge skiërs leren om hun eerste 'stappen' in de sneeuw zetten. 

Zomer

 • Of u nu kiest voor de Murmli-Club in Serfaus, de Mini&Maxi Club in Fiss of het 15.000 m2 pretpark Murmliwasser, deze regio richt zich helemaal op gezinnen.
 • De Fisser Flitzer, de Fisser Flieger en de Skyswing zorgen voor een dosis actie en adrenaline.
 • Ontdek de Naturthemenweg Fisser Gonde, die met 13 leerzame, interactieve en speelse stations rondom het gelijknamige Natuurgedenkteken loopt.
 • Jonge bergbeklimmers maken hun eerste beklimmingen in de Familien-Klettergarten. Het Waldseilpark X-Trees is het minder hoog, maar minstens zo spannend. Hier klimt u van het ene naar het andere platform en bereik een hoogte tot 14 meter.
 • Geniet van een perfecte vakantie in Serfaus-Fiss-Ladis in Tirol met de Super.Sommer.Card, die toegang geeft tot verschillende gondels en liften in het gebied. De kaart levert bovendien korting op bij een groot aantal attracties en bezienswaardigheden.

Winter

 • Ruim 150 km perfect geprepareerde pistes en 48 kabelbanen en liften zorgen voor grenzeloos skiplezier op het hoog gelegen en sneeuwzekere plateau.
 • Alle liften zijn kindvriendelijk. De zogenoemde ‘helpende handen’ helpen grote en kleine wintersporters bij het instappen en bij het inladen van ski’s en snowboards.
 • De 45.000 m² grote Kinderschneealm en Berta‘s Kinderland bieden kleine kinderen groots vermaak. In 2012 kwam Serfaus-Fiss-Ladis tijdens de gerenommeerde skigebiedentest van Skiresort.de als winnaar uit de bus in de categorie ‘Gezinnen & Kinderen’.
 • Freeskiërs en snowboarders kunnen hun prestaties testen in het Flight & Cross Park in Serfaus. Het park telt een vijftigtal uitdagende obstakels.
 • Cross country skiërs hebben de keuze uit ongeveer 119 km loipen, waarvan 20 km hoogteloipen. Goede loipencondities zijn tot in het voorjaar gegarandeerd.
 • Serfaus-Fiss-Ladis biedt ook tal van mogelijkheden voor winter- en sneeuwschoenwandelen.
 • Met de Crystal Cube en de Ski Lounge beschikt het skigebied Serfaus-Fiss-Ladis over twee gastronomische topadressen. Deze eetgelegenheden serveren gerechten van hoogstaand culinair niveau.

Serfaus, Fiss en Ladis zijn drie mooie dorpjes op een hoogplateau aan de voet van de Samnaun-bergen. Met meer dan 2000 uur zon per…

toon meertoon minder

Vakantie activiteiten in Serfaus-Fiss-Ladis

Alle activiteiten+
© Tirol Werbung
© Andreas Kirschner www.webart.at
© Tirol Werbung/Michael Gams
© www.foto-mueller.com
© Christian Waldegger

Plaats in deze regio

Populaire accommodatie in Serfaus-Fiss-Ladis


Alle vakantiewoningen in Serfaus-Fiss-LadisAlle hotels in Serfaus-Fiss-Ladis

Accommodatie zoeken

Aantal reizigers

Evenementen in Serfaus-Fiss-Ladis

Aankomst Serfaus-Fiss-Ladis

Aankomst

Komt u per vliegtuig, trein, bus of auto naar uw bestemming in Tirol?

Uw bestemming: Gänsackerweg 2, Serfaus, Österreich

powered by Rome2Rio

Wat vindt u van dit artikel?

Wilt u een antwoord van ons ontvangen? Neem dan contact op via het Kontaktformular.

Omhoog

Is uw mailbox ook aan vakantie toe?

Abonneer u dan hier op onze newsletter met exclusieve vakantietips uit Tirol.