Familievakantie in het Stubaital

Als men het in het Stubaital over de "Grote Familie" heeft, bedoelen ze de vele familieaanbiedingen die onder dit gemeenschappelijke motto vallen - bijvoorbeeld de gezinsvriendelijke herbergen of het kinderprogramma dat nauwelijks te wensen overlaat.

Als ouders met hun kinderen op vakantie gaan, is het geruststellend te weten dat de vakantiebestemming ook voor de jongeren veel te bieden heeft. Dat is ongetwijfeld het geval in de familieregio Stubaier. Zodra je aankomt, moet je kijken naar de zomerrodelbaan in Mieders en het avonturenpark in Fulpmes, waar jonge en oude gasten kunnen balanceren op het hoge touwenparcours. Vooral voor gezinnen met kleine kinderen is het "Kid's Park Klaus Äuele", een bosspeeltuin met evenwichtsparcours en vliegende vos, een aanrader. Een bezoek aan het roofvogelpark in Telfes, waar regelmatig vliegdemonstraties plaatsvinden, is niet alleen leerzaam. Heel bijzonder is de Baumhausweg bij het middenstation van de Schlick 2000, die goed te combineren is met een gezinswandeling. En als je 's avonds echt honger hebt, zijn er verschillende Big Family-restaurants die de kleine gasten voorzien van kindermenu's, kleurplaten en speelhoeken.

Hoogtepunten uit het gratis weekprogramma

Van eind juni tot begin september (zomerprogramma) en van begin oktober tot begin november (herfstprogramma) kunnen kinderen (vanaf 4 jaar) en jongeren (vanaf 10 jaar) grote avonturen beleven van maandag tot en met vrijdag als onderdeel van het begeleide weekprogramma. Of het nu gaat om ponyrijden, een mystieke fakkeltocht of het mixen van een groene toverdrank met Kasimir kruidenmandl, plezier is gegarandeerd! Voor jongeren is het hoog, snel bergafwaarts of sportief over het water.

Naar het kinder- en jeugdprogramma

Stubaital: familie activiteiten in de regio


 Kaart

Highlights van de gastenkaart

Alle vakantiegangers die overnachten in een accommodatie in het Stubaital krijgen bij aankomst de gratis gastenkaart. Inclusief kortingen en gratis diensten. Vooral voor gezinnen zijn de volgende interessant:

  • Gereduceerde toegang tot het binnenzwembad van Neustift en het buitenzwembad van Mieders
  • gratis deelname aan de wandelprogramma's van de plaatselijke toerismevereniging
  • gratis toegang tot het streekmuseum Neustift in Kampl
  • Gratis gebruik van de parkeergarages Kampler See, Neder en Klaus Äuele

Naar de gastenkaart

Meer vakantie activiteiten in Stubaital

Alle activiteiten+

Wat vindt u van dit artikel?

Wilt u een antwoord van ons ontvangen? Neem dan contact op via het Kontaktformular.

Omhoog

Is uw mailbox ook aan vakantie toe?

Abonneer u dan hier op onze newsletter met exclusieve vakantietips uit Tirol.