Oude centrum van Hall, © Tirol Werbung/Verena Kathrein
© Oude centrum van Hall, © Tirol Werbung/Verena Kathrein

Bezienswaardigheden in Tirol


Naar een theatervoorstelling in Innsbruck, een bergwandeling maken in Reutte, badderen in de Achensee of van de pistes af in de Kitzbüheler Alpen. Of de zon nou schijnt, het regent, waait of sneeuwt: in Tirol is er voor ieder wat te beleven.

In Tirol is niet alleen het berglandschap te bewonderen, ook vele andere bezienswaardigheden zijn het bezoeken meer dan waard. Snuif cultuur in Wenen, Kufstein of Lienz. Bewandel de pittoreske steegjes in het middeleeuwse Rattenberg of bewonder het Gouden Dak in Innsbruck. Voor meer avontuur zijn er ook nog verschillende themaparken met uitdagende klimparadijzen hoog in de bomen, sneeuwwitte rodelbanen of snelle waterglijbanen. Maar er is ook veel te leren, in de verschillende musea maakt men kennis met het verleden en heden van Tirol. Om nog maar te zwijgen over de indrukwekkende uitzichtpunten, woeste watervallen en de idyllische meren in de bergen. Kortom Tirol heeft veel te bieden. 


Cultuur


© vivalpin
© © vivalpin
Zomer-bergliften

Slechts een ritje met de kabelbaan en kinderen kunnen zich naar hartelust in het belevenispark uitleven, natuurliefhebbers van het unieke panorama genieten en avontuur-junkies hun adrenalinepeil verhogen: 21 Tiroolse zomerbergliften garanderen unieke belevenissen.


Meer weten

Voor liefhebbers van spanning en actie


Omhoog
Live Chat
Live Chat