Oude centrum van Hall, © Tirol Werbung/Verena Kathrein
© Oude centrum van Hall, © Tirol Werbung/Verena Kathrein

Bezienswaardigheden in Tirol


Tijdens een vakantie in Tirol heeft u de keuze uit tal van excursies en uitstapjes, uiteenlopend van een bezoek aan een klooster tot een rondleiding door Innsbruck.

Wat zijn de beste bezienswaardigheden in Tirol? Nou eerlijk gezegd zijn dat er heel veel! De indrukwekkende bergwereld herbergt oneindig veel bezienswaardigheden en mogelijkheden voor uitstapjes en excursies in de zomer en winter. Dit zowel binnen (indoor) als buiten (outdoor) in de prachtige natuur.

Naast het bijzondere en unieke landschap van Tirol. Biedt deze provincie in Oostenrijk tal van bezienswaardigheden en uitstapjes. En dit 365 dagen per jaar en bij alle weersomstandigheden. Bent u op zoek naar de beste bezienswaardigheden of leuke dingen om te doen? Zoek dan niet verder. Wij hebben alle activiteiten voor u verzameld. Kies uit musea, hochseilgärten (ook wel klimtuinen of boomklimparken genoemd), dierentuinen en uitstapjes voor kinderen en gezinnen. Ook kunt u gaan zwemmen, historische steden of lokale ambachtelijke bedrijven bezoeken en de mooiste landschappen en panorama’s ontdekken. Met deze bezienswaardigheden en uitstapjes wordt een vakantie in Tirol gegarandeerd een succes.


Cultuur


Voor liefhebbers van spanning en actie


Omhoog
Live Chat
Live Chat