© Tirol Werbung / Robert Pupeter
© Tirol Werbung / Robert Pupeter

Tiroler zomerliften: beleveniswerelden op de berg

Op en top plezier voor iedereen – zo zou je het kunnen beschrijven wanneer groot en klein, oud en jong met de Tiroler zomerliften de berg op gaan. Ze hebben allemaal letterlijk de top voor ogen. De gecertificeerde zomerliften nemen de gasten mee de bergwereld in van Tirol en laten iedereen genieten van het indrukwekkend panorama-uitzicht, de frisse lucht en de veelzijdige natuur. Ontdek de ijsgrotten op de gletsjer of zoek het avontuur op bij de zomer-rodelbanen en klimpaden. Kinderen ontdekken spelenderwijs de natuur in waterspeeltuinen of tijdens educatieve wandelingen.

Liefhebbers van natuur, avontuur en prachtige uitzichten zijn tijdens de zomer in Tirol aan het juiste adres. Gespecialiseerde liften zijn onafhankelijk gekeurd aan de hand van strenge kwaliteitscriteria. Het keurmerk van de Tiroler zomerliften staat voor één ding: op en top plezier voor iedereen.

Op en top plezier voor iedereen – zo zou je het kunnen beschrijven wanneer groot en klein, oud en jong met de Tiroler zomerliften de berg op…

toon meertoon minder

De Tiroler zomerliften, van west naar oost

U bent wellicht ook geïnteresseerd in

Wat vindt u van dit artikel?

Wilt u een antwoord van ons ontvangen? Neem dan contact op via het Kontaktformular.

Omhoog

Is uw mailbox ook aan vakantie toe?

Abonneer u dan hier op onze newsletter met exclusieve vakantietips uit Tirol.