Vuurregen boven Innsbruck: bij de jaarlijkse Oud en Nieuw vieringen is niet alleen de stad verlicht door de prachtige lichtjes, maar ook door de spectaculaire vuurwerkshow, © TVB Innsbruck
Vuurregen boven Innsbruck: bij de jaarlijkse Oud en Nieuw vieringen is niet alleen de stad verlicht door de prachtige lichtjes, maar ook door de spectaculaire vuurwerkshow, © TVB Innsbruck

Oud en Nieuw in de bergen van Innsbruck

Innsbruck, 30.12.2018 - 31.12.2018

Een en al romantiek tijdens Oud en Nieuw in de bergen van Innsbruck. Het knusse oude stadscentrum, omringd door de indrukwekkende Nordkette is de ideale locatie om het nieuwe jaar in te luiden. Met een prachtige vuurwerkshow vanaf de toppen van de bergen wordt het gegarandeerd een onvergetelijk feest.

3, 2, 1...: gelukkig nieuwjaar! Innsbruck is met Oud en Nieuw the place to be, ieder jaar weer bewijst Innsbruck zich met de grootste feesten. Bezoekers van de oude binnenstad van Innsbruck worden verrast met live muziekoptredens, culinaire hoogstandjes en vermakelijke toneelvoorstellingen. Om middernacht wordt het nieuwe jaar 2019 verwelkomt door een spectaculaire vuurwerkshow vanaf de Nordkette, begeleid door Donauwalzer. In de lucht boven de Nordkette en de binnenstad is een kleurrijk schouwspel te bewonderen. In de binnenstad gaat het programma al om 21.00 uur van start. 

De dag voor Oud en Nieuw verwelkomen de kleintjes al het nieuwe jaar tijdens 'Zwergersilvester'. Op 30 december 2018 vanaf 14.00 uur staat de oude binnenstad vol met kinderattracties en speeltoestellen. Om 17.00 uur wordt de dag afgesloten met een vuurwerkshow op het marktplein. 

Oud en Nieuw in de bergen van Innsbruck, © TVB Innsbruck
Grote plattegrond openen

Data

30.12.2018 - 31.12.2018

Prijsinformatie

Gratis

Evenementlocatie

Innsbruck
6020 Innsbruck

Informatie over de plaats

Aankomst

Komt u per vliegtuig, trein, bus of auto naar uw bestemming in Tirol?

Adres van uw bestemming

powered by Rome2Rio

Accommodatie zoeken


Meer evenementen in de regio

Toon meer +
Omhoog
Is je mailbox ook aan vakantie toe?

Abonneer je dan hier op onze newsletter met exclusieve vakantietips uit Tirol.

Live Chat
Live Chat