Familie skivakantie in de Tiroler Zugspitz Arena

De Ehrwalder Almbahn en de Ehrwalder Wettersteinbahnen zijn de eerste keuze voor ouders en hun kinderen op familieskivakanties in de Tiroler Zugspitz Arena. Pistes die tot in het gezellige dorp reiken en zeer kindvriendelijk zijn kenmerken de skigebieden.

Vooral gezinnen met kleine kinderen tot ongeveer tien jaar waarderen de gezinsvriendelijke infrastructuur met twee skischolen en het kleine gestructureerde stadscentrum van Ehrwald in de winter. Direct bij het bergstation van de Ehrwalder Almbahn kunnen ouders hun kinderen - inclusief baby's - met een gerust geweten overlaten aan zorgzame verzorgers. Ook de kleintjes zijn graag geziene gasten in het naastgelegen restaurant Tirolerhaus. Bij de Wettersteinbahnen is het kinderland "Confetti-Alm" helemaal op de kleine bezoekers gericht. Voor de oudere kinderen zijn er ook een kinderpark, funslope en snowpark in de twee skigebieden.

Als u eens iets anders wilt beleven dan skiën, vindt u in het recreatiecentrum een binnenzwembad, een klimhal en een kunstijsbaan. Ook de snowcat-ritten en de wekelijkse lama- en fakkelwandelingen zijn erg populair. En als hoogtepunt voor oudere kinderen en volwassenen die jong van hart zijn, wordt in de regio een cursus iglo bouwen aangeboden.

BESPAREN. In beide familieskigebieden zijn er voordelige gezinstickets met verschillende ouder-kindcombinaties. Kinderen onder de 6 jaar kunnen onder begeleiding van hun ouders gratis gebruikmaken van de kabelbanen.

KINDERSKISCHOOL. Twee sneeuwsportscholen, de Tiroler Skischool en de Total Skischool in Ehrwald, zorgen voor kleine skiërs in de Tiroler Zugspitz Arena. Kinderen vanaf drie jaar leren skiën in verschillende leeftijdsgroepen – uiteraard met een flinke dosis plezier en avontuur.

SKIVERHUUR
Intersport Leitner skiverhuur in Ehrwald
Skiverhuur Sport Hofherr in Ehrwald

Familie skigebieden in de regio


 Kaart

Tiroler Zugspitz Arena: Top belevenissen buiten de piste

Tiroler Zugspitz Arena: Gespecialiseerd in familie accommodaties in de regio

Meer vakantie activiteiten in Tiroler Zugspitz ArenaAlle activiteiten+

Wat vindt u van dit artikel?

Wilt u een antwoord van ons ontvangen? Neem dan contact op via het Kontaktformular.

Omhoog

Is uw mailbox ook aan vakantie toe?

Abonneer u dan hier op onze newsletter met exclusieve vakantietips uit Tirol.