© Tourismusverband Tannheimer Tal
© Tourismusverband Tannheimer Tal

Internationale luchtballon festival Tannheimer Tal

Tannheim, 12.01.2019 - 27.01.2019

Het jaarlijkse internationale luchtballon festival, dat in januari plaats vindt in het Tannheimer Tal, is een waar spektakel. Ruim 25 luchtballonnen met vaarders, afkomstig uit alle hoeken van de wereld, kleuren de lucht. In 2019 vindt de 24e editie plaats.

Ook in 2019 is de hemel boven het Tannheimer Tal voor ruim twee weken lang gekleurd met ruim 25 luchtballonnen met vaarders uit heel de wereld. Het is mogelijk zelf mee te varen en vanuit de lucht het indrukwekkende bergpanorama te bewonderen. Een van de hoogtepunten is het 'ballonglühen', waarbij de luchtballonnen wordt verankerd aan de grond en de ballonnen langzaam heen en weer zweven door de wind. Daarnaast zorgt een gevarieerd entertainment programma voor het nodig plezier op de grond. 

Een van de highlights van het evenement is het wekelijkse 'Ballonglühen' dat plaatsvindt op dinsdag om 20.00 uur 's avonds. De manden zijn vastgemaakt aan de grond, waarbij de ballonnen verlicht worden en sfeervol heen en weer zweven op muziek. 

Internationaal luchtballon festival Tannheimer Tal, © Tourismusverband Tannheimer Tal
Grote plattegrond openen

Data

12.01.2019 - 27.01.2019

Prijsinformatie

Gratis

Gratis voor toeschouwers. Een ballonvaart kost € 250,- p.p. Aanmelden kan ter plaatse of bij Rudi Höfer via telefoonnummer +43 (0) 676 949 025.

Evenementlocatie

Tannheim
6675 Tannheim

Informatie over de plaats

Aankomst

Komt u per vliegtuig, trein, bus of auto naar uw bestemming in Tirol?

Adres van uw bestemming

powered by Rome2Rio

Accommodatie zoeken


Meer evenementen in de regio

Omhoog
Is je mailbox ook aan vakantie toe?

Abonneer je dan hier op onze newsletter met exclusieve vakantietips uit Tirol.

Live Chat
Live Chat