Kaiserklamm in Brandenberg, © Tirol Werbung/Frank Bauer
© Tirol Werbung/Frank Bauer

Sprankelend en mystiek: de mooiste kloven van Tirol

Waar het water al honderden jaren de weg naar het dal vindt, is de natuur avontuurlijk, sprankelend en fascinerend – ontdek Tirols mooiste kloven.

Water is sterker dan steen: waar waterstromingen al eeuwenlang de weg naar beneden vinden, van de top van de berg naar het dal, ontstaan kloven en ravijnen in de rotsen. Dit creëert spleten, beekjes, kleine bergmeren en watervallen. Vroeger werd de kracht van het water gebruikt voor het transport van hout, vandaag de dag zijn een bezoek aan ravijnen en kloven in Tirol een populaire attractie. De ravijnen en kloven zijn goed bereikbaar via loopbruggen, houten bruggen en trappen. Tredzekerheid is wel nodig, want nevel kan de paden soms glad maken.

Het is de moeite waard om soms even stil te staan, om uw heen te kijken en de omgeving te bewonderen: het verrassende uitzicht op de kloof is geweldig. Nergens anders is de natuur zo avontuurlijk, sprankelend en fascinerend!

Water is sterker dan steen: waar waterstromingen al eeuwenlang de weg naar beneden vinden, van de top van de berg naar het dal, ontstaan kloven en…

toon meertoon minder

U bent wellicht ook geïnteresseerd in

Wat vindt u van dit artikel?

Wilt u een antwoord van ons ontvangen? Neem dan contact op via het Kontaktformular.

Omhoog

Is uw mailbox ook aan vakantie toe?

Abonneer u dan hier op onze newsletter met exclusieve vakantietips uit Tirol.