© TVB St. Anton am Arlberg
© TVB St. Anton am Arlberg

Zwembaden: waterpret en ontspanning

Of de zon nu schijnt, het regent of als je voeten moe zijn van het hardlopen : een bezoek aan het zwembad kan altijd! De talrijke zwembaden in Tirol bieden naast de klassieke banen voor zwemliefhebbers ook uitgebreide sauna- of wellnessfaciliteiten.

Een bezoek aan een zwembad is een welkome afwisseling van skiën, rodelen of langlaufen, vooral tijdens de wintermaanden. Ook de activiteiten in de overdekte zwembaden worden niet verwaarloosd: avontuurlijke oases met gigantische glijbanen, zoutwaterbaden in de open lucht of gezondheidscursussen laten de tijd voorbij vliegen. Rustzoekers kunnen weer diep ademhalen in het kamille-stoombad of de eucalyptusgrot. Sommige badkamers hebben buitenzwembaden. Zwemmers kunnen dus altijd het bergpanorama in de gaten houden. Of de zon nu schijnt, er sneeuwvlokken vallen of de regen op het raam klopt: wanneer je een binnenzwembad bezoekt, wordt het weer al snel een bijzaak.

 

 

Een bezoek aan een zwembad is een welkome afwisseling van skiën, rodelen of langlaufen, vooral tijdens de wintermaanden. Ook de activiteiten in de…

toon meertoon minder

Selectie van enkele zwembaden in Tirol

U bent wellicht ook geïnteresseerd in

Wat vindt u van dit artikel?

Wilt u een antwoord van ons ontvangen? Neem dan contact op via het Kontaktformular.

Omhoog

Is uw mailbox ook aan vakantie toe?

Abonneer u dan hier op onze newsletter met exclusieve vakantietips uit Tirol.