© Tirol Werbung / Soulas Oliver
© Tirol Werbung / Soulas Oliver

Fietsen in Tirol


Bij fietsen in de Alpen denkt men vaak aan mountainbiken of zware tochten, maar Tirol biedt ook voor recreatieve fietsers en families veel mooie en ontspannen fietsroutes. Een fietsreis met korte routes langs mooie bezienswaardigheden of een liever een langere fietstocht: het hart van de Alpen is dé plek voor een fietsvakantie in Oostenrijk.

Ontspannen een fietstocht maken, zonder ingewikkelde routes tegen te komen: zo zijn de idyllische fietsroutes in Tirol die speciaal voor gezinnen, e-bikers en recreanten zijn samengesteld. Met 1.000 kilometer aan fietspaden kunnen recreatieve fietsers en gezinnen dagenlang doorbrengen op de fiets. Zowel in de dalen als op de bergen zelf zijn er talloze begaanbare fietsroutes, zonder steile hellingen zodat het verschil in hoogtemeters klein is. Langs mooie bezienswaardigheden, grote meren, door idyllische dorpjes en indrukwekkende landschappen. Een fietsvakantie in Tirol staat garant voor ultiem fietsplezier dankzij de mooie fietsroutes, fietsvriendelijke accommodaties, verhuurbedrijven voor e-bikes, gratis fiets shuttles en reparatieservices. Voor een bijzondere belevenis is de gastronomische fietsroute een echte aanrader, met culinaire stops langs verschillende berghutten.

Ontspannen een fietstocht maken, zonder ingewikkelde routes tegen te komen: zo zijn de idyllische fietsroutes in Tirol die speciaal voor…

toon meertoon minder

Fiets tips in Tirol

Fietsroutes in Tirol

© Tirol Werbung/Frank Bauer
© Tirol Werbung/Frank Bauer

U bent wellicht ook geïnteresseerd in

Wat vindt u van dit artikel?

Wilt u een antwoord van ons ontvangen? Neem dan contact op via het Kontaktformular.

Omhoog

Is uw mailbox ook aan vakantie toe?

Abonneer u dan hier op onze newsletter met exclusieve vakantietips uit Tirol.