E-Biken in het Alpbachtal, © Tirol Werbung/Alexander Ziegler
E-Biken in het Alpbachtal, © Tirol Werbung/Alexander Ziegler

E-Biken: Fietsen met een extra dosis energie

Uitdagend, ontspannend en toch sportief: comfortabel Tirol doorsteken op een e-bike. De elektrische energie vergroot je mobiliteit en doordat er door heel het land moderne e-bikes te huren zijn, kan de eigen fiets thuisblijven.

Stap op de fiets en laat de trapondersteuning u helpen uw doel te bereiken. De e-bike wint sterk aan populariteit en is een uitkomst voor de Nederlandse vakantieganger die niet gewend is aan het berglandschap. Het hart van de Alpen is één van de pioniers van de e-bike. In een groot aantal regio’s kunt u eenvoudig een e-bike huren en zonder al te veel inspanning de mooiste bestemmingen bereiken.

Of u nu verblijft in Karwendel of Achensee, in meer dan 20 Tiroler e-bike regio’s zijn de e-bikeverhuurders binnen handbereik. Dankzij de uitstekende infrastructuur bereikt u per e-bike altijd uw bestemming. Ook komt u dankzij de vele oplaad- en omruilpunten langs de fietsroutes nooit met een lege accu te zitten. Ideaal!

In de Kitzbüheler Alpen en het Kaisergebergte maakt u kennis met e-biken van een geheel nieuwe dimensie. Hier vindt u namelijk E-BikeWelt Kitzbüheler Alpen – Kaisergebirge, de grootste e-bike regio ter wereld. Het elektrische fietsroute-netwerk is meer dan 1.000 km lang en verbindt negen toeristische regio’s met elkaar. De 89 verhuurpartners en 77 accu-wisselstations garanderen een soepele rit. Door de verschillende ‘support’ standen bereikt u met veel, gemiddelde, een beetje of geen hulp uw fietsbestemming terwijl u geniet van de indrukwekkende bergwereld.

De beste tips voor een e-bike toer
Omhoog
Is je mailbox ook aan vakantie toe?

Abonneer je dan hier op onze newsletter met exclusieve vakantietips uit Tirol.

Live Chat
Live Chat