E-Biken in Tirol, © Tirol Werbung/Manfred Jarisch
E-Biken in Tirol, © Tirol Werbung/Manfred Jarisch

E-Biken in Tirol

Uitdagend, ontspannend en toch sportief: comfortabel Tirol doorsteken op een e-bike. De elektrische energie vergroot je mobiliteit en doordat er door heel het land moderne e-bikes te huren zijn, kan de eigen fiets thuisblijven.

Stap op de fiets en laat de trapondersteuning u helpen uw doel te bereiken. De e-bike wint sterk aan populariteit en is een uitkomst voor de Nederlandse vakantieganger die niet gewend is aan het berglandschap. Het hart van de Alpen is één van de pioniers van de e-bike. In een groot aantal regio’s kunt u eenvoudig een e-bike huren en zonder al te veel inspanning de mooiste bestemmingen bereiken.

Of u nu verblijft in Imst is, de vakantieregio TirolWest, in Osttirol of op het zonnige plateau van Serfaus-Fiss-Ladis: in de beste fietsregio's van Tirol is een fietsverhuurder altijd dichtbij. Dankzij een goede infrastructuur bereikt u met de e-bike gemakkelijk uw bestemming. 

In de Kitzbüheler Alpen en het Kaisergebergte maakt u kennis met e-biken van een geheel nieuwe dimensie. Hier vindt u namelijk E-BikeWelt Kitzbüheler Alpen – Kaisergebirge, de grootste e-bike regio ter wereld. Het elektrische fietsroute-netwerk is meer dan 1.000 km lang en verbindt negen toeristische regio’s met elkaar. De 89 verhuurpartners en 77 accu-wisselstations garanderen een soepele rit. Door de verschillende ‘support’ standen bereikt u met veel, gemiddelde, een beetje of geen hulp uw fietsbestemming terwijl u geniet van de indrukwekkende bergwereld.

Stap op de fiets en laat de trapondersteuning u helpen uw doel te bereiken. De e-bike wint sterk aan populariteit en is een uitkomst voor de…

toon meertoon minder

Bucketlist voor e-bikers

Waar te overnachten?

Tips voor beginners van Kurt Exenberger

Deze e-moutainbike events mag u niet missen:

Wat vindt u van dit artikel?

Wilt u een antwoord van ons ontvangen? Neem dan contact op via het Kontaktformular.

Omhoog

Is uw mailbox ook aan vakantie toe?

Abonneer u dan hier op onze newsletter met exclusieve vakantietips uit Tirol.