© Tirol Werbung / Haindl Ramon
© Tirol Werbung / Haindl Ramon

De top 10 grootste skigebieden

Nergens vindt u zoveel afwisselende pistes, evenementen en gezinsarrangementen als in de grootste skigebieden van Tirol in Oostenrijk. Ook de infrastructuur is uitstekend.

De top 10 grootste skigebieden van Tirol tellen samen ongeveer 1.900 km piste en liggen op 600 tot 3.340 m hoogte. In vrijwel alle grootschalige skigebieden bieden de afdalingen uitdaging aan zowel beginnende als gevorderde wintersporters. Fanatieke skiërs en snowboarders die geen angst kennen, trotseren de steilste afdaling van Oostenrijk met een verloop van 80%. Funparken, verlichte pistes in de avonduren en rodelplezier zorgen voor het aanvullende winterplezier. Met St. Anton am Arlberg huisvest Tirol het grootste aaneengesloten wintersportgebied van Oostenrijk. Hier heeft u de keuze uit 305 pistekilometers in alle moeilijkheidsgraden.Tussen de afdalingen door kom je weer op adem in de skilift en uiteraard bij de gezellige berghutten. 

De top 10 grootste skigebieden van Tirol tellen samen ongeveer 1.900 km piste en liggen op 600 tot 3.340 m hoogte. In vrijwel alle grootschalige…

toon meertoon minder

De 10 grootste skigebieden in één oogopslag

Skiseizoen voor genieters

Wat vindt u van dit artikel?

Wilt u een antwoord van ons ontvangen? Neem dan contact op via het Kontaktformular.

Omhoog

Is uw mailbox ook aan vakantie toe?

Abonneer u dan hier op onze newsletter met exclusieve vakantietips uit Tirol.