© Tirol Werbung / Herbig Hans
© Tirol Werbung / Herbig Hans

Early Morning skiën in Tirol

De verse sneeuw glinstert in de ochtendzon, de piste is onaangeroerd en doordrenkt van rust en stilte. Vroeg in de ochtend skiën is een heel nieuwe en fijne wintersportervaring. En wie als eerste op de latten staat, geniet dubbel van de dag.

's Morgens zijn de zintuigen fris en vol energie om een dag op de piste door te brengen. Verwachtingen zijn hoog gespannen en kriebels van enthousiasme komen omhoog bij de aanblik van witte onaangetaste hellingen. Het zachte, warme licht van de ochtendzon zorgt voor een prachtig uitzicht. Enkel de sneeuwschuivers hebben de pistes al betreden en de eerste sporen in de verse sneeuw moeten nog gemaakt worden. Een heerlijke start van een perfecte skidag!  

In veel Tiroler skigebieden genieten wintersporters van de magische sfeer van een vroege ochtendafdaling. Bij een gletsjer op 3.200 meter hoogte, in een gezellig familieskigebied of op een avontuurlijke en uitdagende afdaling voor sportieve winterfanaten: in Tirol vinden alle wintersporters hun favoriete 'Early Morning' piste. 

's Morgens zijn de zintuigen fris en vol energie om een dag op de piste door te brengen. Verwachtingen zijn hoog gespannen en kriebels van…

toon meertoon minder

Skigebieden met Early Morning skiën

Wat vindt u van dit artikel?

Wilt u een antwoord van ons ontvangen? Neem dan contact op via het Kontaktformular.

Omhoog

Is uw mailbox ook aan vakantie toe?

Abonneer u dan hier op onze newsletter met exclusieve vakantietips uit Tirol.