© Tirol Werbung/Gregor Sailer
© Tirol Werbung/Gregor Sailer

Tiroler gletsjers

Skiplezier boven de 3.000 meter: elke gletsjer in Tirol toornt boven de andere bergtoppen uit. Op deze vijf prachtige plaatsen in het skigebied vindt u bijna het hele jaar door besneeuwde pistes.

Wintersport- en sneeuwliefhebbers vinden het geweldig dat de gletsjers in Tirol sneeuwzekerheid garanderen tot wel tien maanden per jaar. Wanneer in lager gelegen gebieden de sneeuw al is gesmolten, kunt u op deze gletsjers nog naar hartenlust pistekilometers maken. De Hintertuxer gletsjer is in Oostenrijk zelfs een van de weinige plaatsen waar het skiseizoen tot in de zomer doorloopt. Elk jaar trekken dan ook veel enthousiastelingen naar Tirol om ook in het warmere seizoen van hun favoriete sportactiviteiten te genieten. Comfortabele liften, moderne infrastructuur en bijna het hele jaar door sneeuwzekerheid: het aanbod op de Tiroler gletsjers laat niets te wensen over.

Wintersport- en sneeuwliefhebbers vinden het geweldig dat de gletsjers in Tirol sneeuwzekerheid garanderen tot wel tien maanden per jaar. Wanneer in…

toon meertoon minder

De 5 Tiroler gletsjers

Tiroler gletsjers
De 5 Tiroler gletsjers

Wat vindt u van dit artikel?

Wilt u een antwoord van ons ontvangen? Neem dan contact op via het Kontaktformular.

Omhoog

Is uw mailbox ook aan vakantie toe?

Abonneer u dan hier op onze newsletter met exclusieve vakantietips uit Tirol.