Langlaufen bij de Achensee

Een overzicht van alle loipen

De regio Achensee is een van de belangrijkste langlaufbestemmingen van Tirol en zelfs heel Oostenrijk. Of u nu op laag tempo langs de oevers van de Achensee wilt langlaufen of graag de uitdagende loipen in de dalen van de Karwendel bedwingt, het omvangrijke loipennetwerk van ruim 200 km in de klassieke en skating variant, garandeert een afwisselende langlaufvakantie aan de Achensee. De uitstekende infrastructuur met een geavanceerd controlesysteem en duidelijke bewegwijzering en de talrijke skischolen en materiaalverhuurders, maken het aanbod rond het grootste meer van Tirol compleet.
 

3 Belevenissen voor een langlaufvakantie in Achensee

  • Direct langs het meer vinden beginners de eenvoudige, licht glooiende- en Panoramaloipe. Ook meer ervaren langlaufers vinden in Achensee volop uitdaging, bijvoorbeeld op de uitdagende loipe van Tistenau.
  • In het diep besneeuwde Karwendeltal voert de Falzthurn-Loipe naar Pertisau. In de keteldal van Gramai openbaart zich een prachtig uitzicht op het Karwendelgebergte.
  • In Achsensee worden ook honden uitgenodigd om mee op pad te gaan. Op de speciale hondenloipe  geniet u samen met uw trouwe viervoeter van prachtige winteravonturen.
     

Langlaufscholen en materiaalhuur aan de Achensee

Achensee: routes in de regio


 Kaart

Meer vakantie activiteiten in Achensee
Alle activiteiten+

Wat vindt u van dit artikel?

Wilt u een antwoord van ons ontvangen? Neem dan contact op via het Kontaktformular.

Omhoog

Is uw mailbox ook aan vakantie toe?

Abonneer u dan hier op onze newsletter met exclusieve vakantietips uit Tirol.