Wellnesscentrum in Biohotel Holzleiten in Obsteig, © Tirol Werbung / Hörterer Lisa
Wellnesscentrum in Biohotel Holzleiten in Obsteig, © Tirol Werbung / Hörterer Lisa

Vakantie met een goed geweten: Bio-Hotels in Tirol

Gezond eten, duurzaamheid en biologisch, voor sommigen is het geen trend maar een levensstijl. Deze levensstijl is voor hen niet alleen in het dagelijkse leven belangrijk, maar ook op vakantie. Tirol biedt meerdere Bio-Hotels aan waar te genieten is van een uitstekende keuken en een heerlijk ontspannen Natuur-Wellness.

Sauna's van lokale bouwmaterialen: hout uit de directe natuur, steen, vilt en natuurlijk lood. Ook de comfortabele ruimtes zijn stijlvol opgebouwd en ingericht met de lokale materialen. Het menu wisselt regelmatig, dit is afhankelijk van de verkrijgbare lokale biologische producten. Dit alles maakt de Bio-Hotels in Tirol een bezoek waard. 

Wanneer u kiest voor een van de Bio-Hotels tijdens uw vakantie, dan wordt er voldaan aan al uw verwachtingen. De meesten hotels bieden een uitstekende keuken aan, sommigen zijn zelfs bekroond met de 'Grünen Haube'. Vegetarische en veganistische gerechten staan standaard op het dagelijkse menu. De stroom van een aantal hotels wordt aangedreven door natuurlijke energiebronnen. 'Bewust genieten van en in de natuur', dit is het motto dat alle Bio-Hotels uitdragen. 

Sauna's van lokale bouwmaterialen: hout uit de directe natuur, steen, vilt en natuurlijk lood. Ook de comfortabele ruimtes zijn stijlvol…

toon meertoon minder

Wat vindt u van dit artikel?

Wilt u een antwoord van ons ontvangen? Neem dan contact op via het Kontaktformular.

Omhoog

Is uw mailbox ook aan vakantie toe?

Abonneer u dan hier op onze newsletter met exclusieve vakantietips uit Tirol.