De glinstering neemt toe wanneer de vakantieperiode begint, © Michael Werlberger
De glinstering neemt toe wanneer de vakantieperiode begint, © Michael Werlberger

Weihnachtsmarkt Kitzbühel

Kitzbühel, 27.11.2019 - 26.12.2019

De sportstad Kitzbühel kent ook een andere kant. Wanneer het eind van november nadert en de kerstmarkt plaatsneemt in het centrum, straalt Kitzbühel rust en gezelligheid uit. De alledaagse drukte verdwijnt en maakt plaats voor de gemoedelijke sfeer.

De kerst begint in Kitzbühel al op 28 november 2018. Op deze dag zal de kerstmarkt in het centrum van de stad feestelijk worden geopend en kan er weer dagelijks genoten worden van geroosterde amandelen, glühwein en lekkere Tiroler specialiteiten. Voor kinderen is er veel te ontdekken op de markt: een kampvuur bouwen met ranger Cornelia Miedler, kerstverhalen in het Kitzbühler museum en dieren aaien op de kinderboerderij. Voor de kleine kinderen is het ook mogelijk om een ritje te maken op de pony's. Een groot spektakel voor zowel ouders als kind is op 6 december wanneer St. Nikolaas zijn intocht doet.

De kleinere evenementen net buiten het centrum zijn ook zeker een bezoek waard. Zoals het advent dat onderaan de Hahnenkamm-piste plaatsvindt: 40 prachtig versierde bomen nodigen de bezoekers uit om het evenement te bezoeken. Een bijzonder schouwspel in Reith bij Kitzbühel is de levensechte advent kalender. Tot aan Kerstavond zal er iedere avond een luikje van de kalender geopend worden. Bij de Jochberger vindt een klein evenement plaats. Een leuke manier om met de 'locals' in aanraking te komen! 

Heerlijke wijnen en lekkernijen zijn verkrijgbaar op de kerstmarkt, © Gerhard Berger
Grote plattegrond openen

Data

27.11.2019 - 26.12.2019

Kerstmarkt Kitzbühel: van 28 november tot 23 december, maandag tot zondag van 14.00 tot 20.00 uur, 24 december van 10.00 tot 14.00 uur, 25 en 26 december van 14.00 tot 18.00 uur

Geen prijsinformatie

Evenementlocatie

Kitzbühel
6370 Kitzbühel

Informatie over de plaats

Aankomst

Komt u per vliegtuig, trein, bus of auto naar uw bestemming in Tirol?

Adres van uw bestemming

powered by Rome2Rio

Accommodatie zoeken


Omhoog
Is je mailbox ook aan vakantie toe?

Abonneer je dan hier op onze newsletter met exclusieve vakantietips uit Tirol.

Live Chat
Live Chat