© Tirol Werbung / David Johansson
© Tirol Werbung / David Johansson

Advent & kerstmarkten

De adventperiode en Kerstmis zijn een bijzondere tijd in Tirol. Wanneer het 's avonds vroeg donker wordt, de 'Anklöpfler' op bezoek komt en vele lampjes sfeervol oplichten, voelt u de warme sfeer van de diepgewortelde feesttradities.

Traditionele kerstgebruiken die mooie herinneringen oproepen en heerlijke culinaire lekkernijen tijdens de adventweken. Deze periode van het jaar nodigt uit om volop te genieten. De regio's die samenwerken onder de overkoepelende naam 'Advent in Tirol' maken kerstperiode extra speciaal: Achensee, Hall in Tirol, Innsbruck, Kufstein, Rattenberg, Schwaz, Seefeld en St. Johann in Tirol.

Om als regio deel uit te maken van 'Advent in Tirol', dient men te voldoen aan hoge kwaliteitscriteria. Hieronder valt niet alleen een sfeervolle uitstraling, maar ook een divers aanbod van activiteiten. Bijzondere programma-highlights die focussen op traditonele gebruiken en een romantische sfeer in de Tiroler steden en traditionele dorpen, maken van een ‘advent break’ een bijzondere kerstervaring. Daarom bieden de organiserende plaatsen een garantie om de voorpret van sfeervolle uren en bijzondere culiniare hoogstandjes tijdens de advent te bevorderen. De markten creëren ontmoetingen tussen lokale en internationale mensen op een typisch Tiroler wijze.

Traditionele kerstgebruiken die mooie herinneringen oproepen en heerlijke culinaire lekkernijen tijdens de adventweken. Deze periode…

toon meertoon minder

De mooiste kerstmarkten op één rij

Wat vindt u van dit artikel?

Wilt u een antwoord van ons ontvangen? Neem dan contact op via het Kontaktformular.

Omhoog

Is uw mailbox ook aan vakantie toe?

Abonneer u dan hier op onze newsletter met exclusieve vakantietips uit Tirol.