Piburger See, © Tirol Werbung/W9 Studios
Piburger See, © Tirol Werbung/W9 Studios

Zwemmen in meren, overdekte zwembaden en openluchtbaden


Zonnebaden met een fascinerend uitzicht op de Bergen, dat kan in Tirol. Hier geniet u met heel het gezin van een ontspannen dag aan de verfrissende bergmeren en bij de belevenisbaden.

In Tirol kunt u pootjebaden en zwemmen in prachtig gelegen meren van drinkwaterkwaliteit, waarvan de temperaturen oplopen tot 27 graden Celsius. Naast de grote bekende zwemmeren, vindt u in Tirol ook rustige, idyllisch gelegen meren. Alle meren die officieel zijn erkend als zwemmeren, zijn openbaar toegankelijk voor publiek. De waterkwaliteit van de meren voldoet aan strenge eisen en wordt regelmatig gecontroleerd.

Zwemmen is één van de vele wateractiviteiten die u in deze regio kunt beoefenen. Op de grotere meren kunt u zeilen, terwijl de jongeren en jong van hart de nieuwste watersporten zoals blobbing uitproberen bij één van de avontuurlijke zwembaden. Veel overdekte zwembaden hebben eigen spa en wellness faciliteiten. Waar wacht u nog op? Tijd om de sprong in het diepe te wagen!

In Tirol kunt u pootjebaden en zwemmen in prachtig gelegen meren van drinkwaterkwaliteit, waarvan de temperaturen oplopen tot 27 graden Celsius. Naast…

toon meertoon minder

Ontdek waterpret in Tirol

Toon meer +
Zwemmeren in Tirol

3:14 min

Thermen in Tirol

Wat vindt u van dit artikel?

Wilt u een antwoord van ons ontvangen? Neem dan contact op via het Kontaktformular.

Omhoog

Is uw mailbox ook aan vakantie toe?

Abonneer u dan hier op onze newsletter met exclusieve vakantietips uit Tirol.