Skiën in Matrei in Osttirol, © Tirol Werbung/Robert Pupeter
Skiën in Matrei in Osttirol, © Tirol Werbung/Robert Pupeter

Tiroler skipassen: tickets voor winterpret

Deze skipassen bieden extra wintersportplezier op de piste. Hier vindt u de belangrijkste skipassen en jaartickets voor Tirol.

Wie meer van de witte wonderwereld van Tirol wilt ontdekken is met een skipas aan het juiste adres. Het aanbod varieert van een skipas voor een enkel dal tot een samenwerking van verschillende regio’s die transformeren tot één groot wintersportgebied. Met een overkoepelende skipas ontdekt u meerdere skigebieden in één wintersportvakantie. De speciale skipassen zijn voor skiërs en snowboarders die op zoek zijn naar afwisseling en uitdaging tijdens hun wintersport. De Snow Card Tirol, is de ultieme skipas: het is de grootste aangesloten skikaartvereniging ter wereld waarmee de hele staat in één skiarena verandert. Er zijn ook vrijetijdskaarten, zoals de Tirol Regio Card, die het hele jaar door geldig zijn en gratis toegang bieden tot uitstapjes zoals zwembaden en musea. Hier de belangrijkste skipassen!

Tirol Regio Card


Serfaus, © Tirol Werbung/Hans Herbig

Als u winter- en zomerplezier in één pas wilt combineren, is de Tirol Regio Card de juiste keuze. De vrijetijdspas is geldig in het Tiroler Oberland en Ausserfern in 26 skigebieden en bij 15 kleine liften, in 14 binnen- en buitenzwembaden, zeven zwemmeren en vijf ijsbanen. Tot de skigebieden behoren ook hotspots zoals het Ötztal, de regio Fiss-Serfaus-Ladis, de Tiroler Zugspitz Arena en Obergurgl-Hochgurgl, evenals drie gletsjergebieden.

Prijsinformatie: de Tirol Regio Card kost € 560,- voor volwassenen en € 280,- voor kinderen. Tot en met 31 oktober 2021 gelden lagere prijzen, respectievelijk € 514,- of € 257,-. Er zijn ook kortingstarieven voor jongeren, senioren en gehandicapten. 

Geldigheid: 1 oktober 2021 tot 30 september 2022 • www.tirol-regio.at

Voor wie? De Tirol Regio Card is voor personen die wonen en/of werken in Tirol.  Studenten van de Universiteit van Innsbruck en andere Tiroler universiteiten komen ook in aanmerking. Paspoort, inschrijvingsbevestiging, sociale zekerheidsbevestiging of studentenkaart gelden als bewijs.

Omhoog
Is uw mailbox ook aan vakantie toe?

Abonneer u dan hier op onze newsletter met exclusieve vakantietips uit Tirol.