© Tirol Werbung/Regina Recht
© Tirol Werbung/Regina Recht

Met de trein

Met comfortabele intercitytreinen en autotreinen reist u gemakkelijk naar Tirol.

De trein is een eenvoudige en comfortabele manier van reizen. U stapt op bij het treinstation, slaapt in de trein en begint uitgerust aan de vakantie. Daarnaast is het een zeer milieuvriendelijk transportmiddel. Vanuit Nederland en België kunt u het hele jaar afreizen naar verschillende vakantiegebieden in Tirol. 

  • ÖBB Nightjet: in de zomer van 2021 is het mogelijk om dagelijks naar o.a. Kufstein, Wörgl, Jennbach en Innsbruck te reizen vanuit Amsterdam, Utrecht en Arnhem. U vertrekt 's avonds vanuit Nederland en komt 's ochtends aan in Tirol. De transfer naar de eindbestemming in Tirol is vrijwel altijd minder dan een uur. 
    De terugreis vanuit Tirol is in de avond, aankomst in Nederland de volgende dag. In de Nightjet zijn zitplaatsen, lig- en slaapplaatsen beschikbaar. Vooraf reserveren is verplicht. Houd de website in de gaten voor de laatste informatie.

Shuttle service

Er is een shuttledienst vanaf alle belangrijke treinstations in Tirol naar de vakantiedorpen en weer terug. Degene die graag met de trein reizen leggen zo de laatste kilometers gemakkelijk en comfortabel af. Deze service is online boekbaar via www.tirol-taxi.at

Openbaar vervoer in Tirol

Dankzij een uitgebreid netwerk van regionale treinen en bussen kunt u vrijwel alle grote dalen van Tirol bereiken met het openbaar vervoer. Voor meer informatie over het openbaar vervoer in Tirol kunt u terecht bij de Verkehrsbund Tirol (VVT), de ÖBB en de Innsbrucker verkeersbedrijven (IVB).

Andere reismogelijkheden:

Omhoog
Is je mailbox ook aan vakantie toe?

Abonneer je dan hier op onze newsletter met exclusieve vakantietips uit Tirol.