Siedlerhof in Hopfgarten, © Tirol Werbung/Lisa Hörterer
Siedlerhof in Hopfgarten, © Tirol Werbung/Lisa Hörterer

Vakantie op de mooiste boerderijen in de bergen van Tirol

Voor stedelingen die gewend zijn aan uitlaatgassen en dikke smog doet de geur van verse koeienmest en gedroogd hooi denken aan de natuur, het landleven en totale ontspanning. Een boerderijvakantie in het Oostenrijkse Tirol is dan de beste plek om zelf te genieten van de natuur.

Een kraaiende haan bij zonsopgang, het geluid van klingelende koebellen op de bergweiden en de geur van vers gebakken brood uit de oven – met een vakantie op de boerderij ontsnapt u aan de dagelijkse hectiek en gaat u helemaal terug naar de natuur. Daarom hebben we een aantal boerderijen in Tirol uitgekozen waar u kunt genieten van rust en stilte in een prachtige natuurlijke omgeving, ver weg van de bewoonde wereld.

Elke boerderij is uniek. Zo heeft de Tassenbacherhof een reusachtig groot modern appartement. Op Kräuterbauernhof Sagenschneider ontdekken gasten de betoverende wereld van kruiden met een ervaren kruidenexpert. Veel van deze boerderijen liggen op afgelegen plaatsen hoog in de bergen. Zoals bijvoorbeeld de Tiefhof die ligt aan een oude smokkelaars route. Doe tijdens uw boerderijvakantie in Oostenrijk lekker waar u zin in heeft. Slaap lekker uit of sta vroeg op om de boer te helpen met het melken van de koeien. Na een vakantie op de boerderij voelt u zich weer fit en uitgerust.

Een kraaiende haan bij zonsopgang, het geluid van klingelende koebellen op de bergweiden en de geur van vers gebakken brood uit de oven – met een…

toon meertoon minder

De mooiste Tiroler boerderijen

Toon meer +

U bent wellicht ook geïnteresseerd in

Wat vindt u van dit artikel?

Wilt u een antwoord van ons ontvangen? Neem dan contact op via het Kontaktformular.

Omhoog

Is uw mailbox ook aan vakantie toe?

Abonneer u dan hier op onze newsletter met exclusieve vakantietips uit Tirol.