© Tirol Werbung / Jarisch Manfred
© Tirol Werbung / Jarisch Manfred

Tiroler wellness hotels

Een wellnessvakantie betekent pure ontspanning. De Tiroler natuur, met het imposante berglandschap als achtergrond, biedt de perfecte setting om volledig tot rust te komen.

Wat de Gault-Millau en zijn koksmutsen is voor restaurants, is de Relax Guide met zijn lelies is voor wellnesshotels. Elk jaar onderzoeken onafhankelijke testers meer dan 2.000 accommodaties in Oostenrijk, Duitsland en Zuid-Tirol. Slechts een klein aantal wellnessaanbieders de hoogst haalbare onderscheiding: vier lelies en 20 punten. Drie van deze 'wellness-winnaars' zijn te vinden in Tirol. 

De onderstaande lijst bevat een aantal van de best beoordeelde wellnesshotels die het hele jaar door geopend zijn in Tirol. Wat hebben zij gemeen met elkaar? De hoogwaardige en verfijnde spa-faciliteiten met verschillende zwembaden en sauna's, met fitnessruimtes, massages en cosmetische behandelingen, evenals activiteiten zoals yoga, Pilates, meditatie en begeleide wandelingen in de omliggende bergen. Velen van hen zijn familiebedrijven. Wat onderscheidt de hotels van elkaar? Met name de verschillende stijlen: van modern en designgericht tot traditioneel en verfijnd.

Wat de Gault-Millau en zijn koksmutsen is voor restaurants, is de Relax Guide met zijn lelies is voor wellnesshotels. Elk jaar onderzoeken…

toon meertoon minder

U bent wellicht ook geïnteresseerd in

Wat vindt u van dit artikel?

Wilt u een antwoord van ons ontvangen? Neem dan contact op via het Kontaktformular.

Omhoog

Is uw mailbox ook aan vakantie toe?

Abonneer u dan hier op onze newsletter met exclusieve vakantietips uit Tirol.