De Munttoren en Burg Hasegg in Hall met oud en nieuw, © Hall Wattens/Watzek
De Munttoren en Burg Hasegg in Hall met oud en nieuw, © Hall Wattens/Watzek

Feestelijke Festivals met Oud en Nieuw

Tirol ontvangt het nieuwe jaar met open armen. Met bijzondere concerten, gezellige feesten en spectaculaire vuurwerkshows sluit je de feestdagen fantastisch af. Ontdek nu de leukste festivals rondom het nieuwe jaar.

De feestelijke festivals rondom nieuwjaarsavond beginnen vroeg – de officiële start is op 29 december in Jerzens, Pitzal op 2.000 meter hoogte. De dag erna op 30 december zijn de kinderen aan de beurt. In het hart van Innsbruck is er een speciaal evenement voor kids met leuke spellen en verrassingen in het hart van Innsbruck. Om 17.00 uur sluit deze dag spectaculair af met een vuurwerkshow.

Op 31 december springen dappere deelnemers in het ijskoude water van de Achensee. Tijdens de oudejaarsduik trotseren de deelnemers het water met een temperatuur van 4 graden. Daarnaast is er nog veel meer Oud & Nieuw pret te beleven:  een oudejaarsconcert in Erl, het Innsbrucker Bergsilvester en tal van andere evenementen. Met het thema 'Maskerade' is het nieuwjaarsconcert in Innsbruck een perfecte afsluiting de oudejaarsavond en een harmonieus begin van het nieuwe jaar.

De feestelijke festivals rondom nieuwjaarsavond beginnen vroeg – de officiële start is op 29 december in Jerzens, Pitzal op 2.000 meter hoogte. De dag…

toon meertoon minder

Events tijdens oud en nieuw

U bent wellicht ook geïnteresseerd in

Wat vindt u van dit artikel?

Wilt u een antwoord van ons ontvangen? Neem dan contact op via het Kontaktformular.

Omhoog

Is uw mailbox ook aan vakantie toe?

Abonneer u dan hier op onze newsletter met exclusieve vakantietips uit Tirol.