© Tirol Werbung
© Tirol Werbung

Zomervakantie met kinderen en het gezin

Of je nu een jonge ontdekkingsreiziger bent, een junior sporttalent of een avontuurlijke waterrat: in Tirol valt er voor jonge bezoekers van alles te beleven. Op de berg, in het bos, in de (speel)kastelen en in de vele avonturenparken.

Wat dacht je van een snelle afdaling met de Alpine Coaster? Een spannende kloofwandeling? Of een verkoelende duik in een waterpark? Tijdens een zomervakantie in Tirol zijn er talloze mogelijkheden voor activiteiten met kinderen. Voor sportieve gezinnen zijn er vele gemakkelijke wandelpaden, kindvriendelijke klimtuinen en prachtige routes voor een tour op de fiets, mountainbike of e-bike. Ouders en kinderen die graag cultuur willen snuiven, kunnen terecht bij de verschillende musea, kastelen en mijnen, die ook voor jonge bezoekers een leuk uitstapje zijn. En voor gewoonweg een dag vol plezier zijn de vele pretparken op de berg en het dal een uitkomst!

Wat dacht je van een snelle afdaling met de Alpine Coaster? Een spannende kloofwandeling? Of een verkoelende duik in een waterpark? Tijdens een…

toon meertoon minder

Activiteiten voor het gezin in de zomer

© Tirol Werbung / Ramon Haindl
© Tirol Werbung / Ramon Haindl
© Tirol Werbung / Ramon Haindl

Leuke blog voor de actieve natuurliefhebber

Voor de kids: creatief Tirol

Mis het niet: familie evenementen in Tirol

Toon meer +

U bent wellicht ook geïnteresseerd in

Wat vindt u van dit artikel?

Wilt u een antwoord van ons ontvangen? Neem dan contact op via het Kontaktformular.

Omhoog

Is uw mailbox ook aan vakantie toe?

Abonneer u dan hier op onze newsletter met exclusieve vakantietips uit Tirol.