St. Ulrich am Pillersee, © Tirol Werbung/Robert Pupeter
St. Ulrich am Pillersee, © Tirol Werbung/Robert Pupeter

Zomervakantie met het gezin


Of je nu een jonge ontdekkingsreiziger bent, een junior sporttalent of een avontuurlijke waterrat: in Tirol valt er voor jonge bezoekers van alles te beleven. Op de berg, in het bos, in de (speel)kastelen en in de vele avonturenparken.

Wat dacht je van een snelle afdaling met de Alpine Coaster? Een spannende kloofwandeling? Of een verkoelende duik in een waterpark? Tijdens een zomervakantie in Tirol zijn er talloze mogelijkheden voor activiteiten met kinderen. Voor sportieve gezinnen zijn er vele gemakkelijke wandelpaden, kindvriendelijke klimtuinen en prachtige routes voor een tour op de fiets, mountainbike of e-bike. Ouders en kinderen die graag wat cultuur willen snuiven, kunnen terecht bij de verschillende musea, kastelen en mijnen, die ook voor jonge bezoekers een leuk uitstapje zijn. En voor gewoonweg een dag vol plezier zijn de vele pretparken op de berg en het dal een uitkomst! 

De top-familieregio's in Tirol zijn de ultieme bestemming voor jonge gasten. Hier vinden gezinnen met kinderen gratis weekprogramma's vol leuke activiteten, zoals avontuurlijk klimtochten, sterrenwandelingen en boskampen. 

 

Activiteiten in de Zomer

Toon meer +

Voor de kids: creatief Tirol

Omhoog
Is je mailbox ook aan vakantie toe?

Abonneer je dan hier op onze newsletter met exclusieve vakantietips uit Tirol.