Kabelbaan Fieberbrunn in het Pillerseetal, © Tirol Werbung/Robert Pupeter
Kabelbaan Fieberbrunn in het Pillerseetal, © Tirol Werbung/Robert Pupeter

'Sommercards' - Tirol all inclusive

Bijna alle Tiroler regio‘s bieden hun gasten ’s zomers 'Sommercards' aan. Vooral gezinnen kunnen daarmee voordelig gebruik maken van alle faciliteiten.

Tijdens de zomermaanden biedt een groot deel van de Tiroler regio’s haar bezoekers een zomerkaart aan. Deze kaart is de sleutel tot een groot aantal bezienswaardigheden en activiteiten. De zomerkaarten zijn vooral gericht op gezinnen en bieden de mogelijkheid een groot aantal activiteiten en attracties gratis, of voor een gereduceerd tarief, te beleven. Deze all-inclusive vakantiekaart bundelt het vrijetijdsaanbod in een handige kaart.

Gratis toegang tot zomerliften, vrijetijdsparken, zwembaden en talrijke activiteitenprogramma’s voor kinderen: de zomerkaarten leveren bergen voordeel op. Veelal is ook gratis gebruik van het lokale busnetwerk inbegrepen, waardoor ook uw auto in Tirol van een zomervakantie geniet. Het aanbod van de zomerkaarten verschilt per regio, maar is vrijwel altijd op gezinnen en families gericht. Er zijn regio’s die de zomerkaarten gratis aanbieden, terwijl andere een kleine vergoeding vragen. Eén ding is zeker: de omvangrijke zomerkaarten hebben een positieve uitwerking op het vakantiebudget.

De beste sommercards in één oogopslag
Omhoog
Is je mailbox ook aan vakantie toe?

Abonneer je dan hier op onze newsletter met exclusieve vakantietips uit Tirol.