Langlaufcentrum Seefeld, © Tirol Werbung/W9 STUDIOS
Langlaufcentrum Seefeld, © Tirol Werbung/W9 STUDIOS

De beste langlaufgebieden in Tirol

Wilt u niets aan het toeval overlaten, kies dan voor één van de 5 Tiroler langlaufspecialisten. In deze gecertificeerde regio’s wordt langlaufen met hoofdletters geschreven; hier bent u verzekerd van perfect geprepareerde loipes tot een snuffelcursus biatlon voor beginners.

Tirol telt talloze populaire langlaufgebieden, maar deze 5 teken er met kop en schouders boven uit. Zij mogen zich namelijk ‘Tiroler langlaufspecialist’ noemen. Gebieden die dit keurmerk in de wacht slepen, moeten hun gasten heel wat kunnen bieden. Boven aan de lijst staat een veelzijdig en sneeuwzeker loipennetwerk van tenminste 50 km. Bovendien bent u hier verzekerd van een goede infrastructuur, deskundige service, professionele langlaufcursussen op alle niveaus, speciale accommodaties voor langlaufers en de mogelijkheid om uw langlaufuitrusting te huren. Wie voor één van de langlaufspecialisten kiest, weet dus zeker dat de Nordische skisport in dit gebied bijzonder hoge prioriteit heeft. Dat blijkt ook wel uit de vele onderscheidingen die zij regelmatig weten te bemachtigen, zoals het Tiroler loipenkeurmerk en uitmuntende reviews in de ADAC-Ski-Guide.

Tirol telt talloze populaire langlaufgebieden, maar deze 5 teken er met kop en schouders boven uit. Zij mogen zich namelijk ‘Tiroler…

toon meertoon minder

De beste langlaufgebieden

Wat vindt u van dit artikel?

Wilt u een antwoord van ons ontvangen? Neem dan contact op via het Kontaktformular.

Omhoog

Is uw mailbox ook aan vakantie toe?

Abonneer u dan hier op onze newsletter met exclusieve vakantietips uit Tirol.