© Tirol Werbung  Schwarz Jens
© Tirol Werbung Schwarz Jens

Wandelingen naar berghutten

Het is fijn om een doel te hebben. Niet alleen in het dagelijks leven, maar ook tijdens een bergwandeling. Met een Tiroler maaltijd, fenomenale panorama’s en een warm welkom bij de berghut in het vooruitzicht, geniet u nog meer van al het moois tijdens de wandeling door het berglandschap.

Ze zitten als adelaarsnesten hoog in de bergen, op smalle flanken, steile kliffen en soms gelegen aan de oevers van een kristalhelder meer: de berghutten in de Tiroler Alpen. De hutten zijn vaak gelegen ver boven de boomgrens en dankzij deze open locaties bieden ze prachtige vergezichten op de Tiroler bergen. Het merendeel van de berghutten zijn binnen een paar uur te bereiken via de berg- en bospaden. Dé ultieme bestemming voor een actieve dagtocht in de bergen. Of maak er een meerdaagse trip van: blijf overnachten en geniet op een unieke locatie van de heldere sterrenhemel.

Ze zitten als adelaarsnesten hoog in de bergen, op smalle flanken, steile kliffen en soms gelegen aan de oevers van een kristalhelder meer: de…

toon meertoon minder

Wandelingen naar berghutten van A tot Z

U bent wellicht ook geïnteresseerd in

Wat vindt u van dit artikel?

Wilt u een antwoord van ons ontvangen? Neem dan contact op via het Kontaktformular.

Omhoog

Is uw mailbox ook aan vakantie toe?

Abonneer u dan hier op onze newsletter met exclusieve vakantietips uit Tirol.