© Tirol Werbung/Poblotzki Katharina
© Tirol Werbung/Poblotzki Katharina

Zomervakantie in Tirol


Het is tijd om jezelf te belonen voor de sleur van het dagelijks leven. En de Tiroler bergen belonen je graag. Of het nu gaat om een bergwandeling, een mountainbiketocht door een alpenweide of een dag aan het zwemmeer: een zomervakantie in Tirol biedt volop materiaal voor mooie herinneringen.

Wanneer de geur van alpenbloemen door de lucht zweeft, het gerinkel van koebellen klinkt en de zon de heldere bergmeren opwarmt tot een aangename temperatuur, dan is de juiste tijd aangebroken: een prachtige zomer in Tirol staat op u te wachten. Hier geniet u volop met al uw zintuigen. Wandel- en bergtochten door ongerepte natuur, adembenemende mountainbikeroutes, spectaculaire klimparcours, raften op wilde bergrivieren, ontspannen (e-)bikefietstochten in het dal, paragliden op grote hoogte - de mogelijkheiden voor een zomervakantie in Oostenrijk zijn eindeloos in Tirol. Veel zomervakantie aanbiedingen zijn speciaal afgestemd op gezinnen met kinderen: van hoge touwenparcours tot speelparken en kajakken door de vakantieregio. De historische stadskernen laten de traditionele kant zien van Tirol, samen met tradities zoals de zonnewende vreugdevuren en Almabtriebfestivals. Het culturele aanbod is van topklasse met internationale evenementen, waaronder het Tiroler Festival Erl.

Wanneer de geur van alpenbloemen door de lucht zweeft, het gerinkel van koebellen klinkt en de zon de heldere bergmeren opwarmt tot een aangename…

toon meertoon minder

10 tips voor een zomer in Tirol

Activiteiten voor een zomervakantie in de bergen

Toon meer +

Meer zomervakantie thema's

Inspiratie voor zomervakantie accommodaties in Tirol

Toon meer +

Uw reis naar Tirol

Wat vindt u van dit artikel?

Wilt u een antwoord van ons ontvangen? Neem dan contact op via het Kontaktformular.

Omhoog

Is uw mailbox ook aan vakantie toe?

Abonneer u dan hier op onze newsletter met exclusieve vakantietips uit Tirol.