Leutasch

Voor veel wintersportliefhebbers is Leutasch een walhalla voor cross-county. De perfecte condities in het Leutaschtal aan de voet van het Wetterstein gebergte zijn wereldberoemd en verwelkomen elk seizoen internationale en lokale gasten. Het is een sneeuwzekere regio met een verrassend mild en aangenaam klimaat. Ook biedt Leutasch eersteklas wandelmogelijkheden, onvergetelijke uitzichten op het berglandschap en mogelijkheden om te jagen. Het leven in Leutasch is zeer relaxed en dit is te merken aan de gastvrijheid van de inwoners.

  • Leutasch bestaat uit 24 dorpen, die gelegen zijn op een 16 km lang, zonnig en hooggelegen plateau.
  • Leutasch was de woonplaats van de bekende schrijver Ludwig Ganghofer. Er is een museum aan hem gewijd en verder is zijn naam verbonden aan de jaarlijkse Ganghoferlauf, de oudste langlauftocht in Tirol.
  • Heerlijk ontspannen kan in het ErlebnisWelt Alpenbad Leutasch, met een speciale afdeling voor kleine kinderen en een grote sauna.
  • Er zijn ongeveer 430 gastenbedden in elke categorie en voor iedere smaak. De talrijke restaurants vervullen alle wensen op culinair gebied. 

Zomer

  • Van Leutasch uit kunt u lange wandelingen maken, bijvoorbeeld in het Wettersteingebirge. In de Leutascher Geisterklamm komen sagen tot leven in een decor van water en steen.
  • Speciaal voor jagers en mensen die belangstelling hebben voor de jacht, heeft Leutasch in oktober een speciaal programma, genaamd de ‘Ganghofer Hubertuswoche’.

Winter 

  • Cross country skiërs vinden hier perfecte omstandigheden. Eindeloos lange, prachtige loipen nodigen uit om langzaam door het landschap ‘te glijden’ in plaats van te racen. Op de ‘Erlebnisloipe’ vindt u in schitterende winterlandschap een selectie van indrukwekkende kunstwerken.

Vakantie activiteiten in Leutasch


Alle activiteiten+
© Tirol Werbung/Frank Bauer
© Olympiaregion Seefeld
© Olympiaregion Seefeld

Populaire accommodatie in Leutasch


Alle vakantiewoningen in LeutaschAlle hotels in Leutasch
Accommodatie zoeken
Aantal reizigers

Evenementen in Leutasch

Service

Aankomst Leutasch
Aankomst

Komt u per vliegtuig, trein, bus of auto naar uw bestemming in Tirol?

Uw bestemming: Weidach 320, Leutasch, Österreich

powered by Rome2Rio

Omhoog
Is uw mailbox ook aan vakantie toe?

Abonneer u dan hier op onze newsletter met exclusieve vakantietips uit Tirol.