Serfaus

Het prachtige centrum van Serfaus is geheel verkeersvrij dankzij de enige ondergrondse trein in een dorp in Oostenrijk. Dus hier niet alleen u, maar ook uw auto vakantie!

Ontdek Serfaus in Tirol: dit gezinsvriendelijke dorp (1.429 m) onderscheidt zich onder andere door het grootste aantal zonuren van de Alpen, meer dan 2.000 zonuren per jaar. Serfaus is een van de meest geliefde gezinsbestemmingen in Tirol. Het dorp biedt rustzoekers, gezinnen en sportievelingen een ongestoorde vakantie.


Zomer

  • Wandelen, mountainbiken of bergbeklimmen. In Serfaus is voor alle bergsportliefhebbers iets te beleven.
  • De Murmli-Club, Abenteuerweg Sturzflug, het Murmliwasser en de Serfauser Sauser zijn slechts enkele voorbeelden van activiteiten voor gezinnen.
  • In Hochseilgarten Waldseilpark X-Trees klimt u op een hoogte tot 14 m van platform naar platform.

Winter

  • Meer dan 150 km perfect geprepareerde pistes en 70 kabelbanen en liften zorgen voor adembenemend skiplezier op het hooggelegen, sneeuwzekere plateau. De dalstations van de liften bevinden zich in het dorp en zijn gemakkelijk bereikbaar te voet en met de U-Bahn.
  • De Kinderschneealm vormt een belangrijk onderdeel van het gezinsaanbod en scoort hoog dankzij kinderopvang overdag, een restaurant voor kinderen en meertalige skileraren.
  • Met verwarmde zittingen in de liftstoeltjes, beschermkappen tegen slecht weer en hulp bij het instappen voor kinderen en volwassenen is de service bij de liften uitstekend te noemen.
  • Een hoogtepunt van elke wintervakantie in Serfaus is de avondshow ‘Adventure Night’. De show vindt plaats op de piste met de grandioze bergen als achtergrond.
  • De 120 km langlaufloipen zijn toegankelijk vanuit het dorp. Een 20 km lange loipe op grote hoogte garandeert cross country skiplezier tot in het voorjaar.
  • Met 6.400 gastenbedden in elke categorie, vindt u gegarandeerd een accommodatie die aansluit op uw wensen.

Ontdek Serfaus in Tirol: dit gezinsvriendelijke dorp (1.429 m) onderscheidt zich onder andere door het grootste aantal zonuren van de Alpen, meer dan…

toon meertoon minder

Vakantie activiteiten in Serfaus


Alle activiteiten+
© Serfaus-Fiss-Ladis
© Serfaus-Fiss-Ladis
© Alfred Tschuggmall
© Andreas Kirschner www.webart.at

Populaire accommodatie in Serfaus


Alle hotels in Serfaus

Accommodatie zoeken

Aantal reizigers

Evenementen in Serfaus

Aankomst Serfaus

Aankomst

Komt u per vliegtuig, trein, bus of auto naar uw bestemming in Tirol?

Uw bestemming: Dorfbahnstraße 75, Serfaus, Österreich

powered by Rome2Rio

Wat vindt u van dit artikel?

Wilt u een antwoord van ons ontvangen? Neem dan contact op via het Kontaktformular.

Omhoog

Is uw mailbox ook aan vakantie toe?

Abonneer u dan hier op onze newsletter met exclusieve vakantietips uit Tirol.