© Innsbruck Tourismus / Woergoetter
© Innsbruck Tourismus / Woergoetter

Camping in Tirol en Oostenrijk

Steeds meer vakantiegangers kiezen er voor om te kamperen in Tirol. Met meer dan 90 campings, biedt de provincie voor alle soorten kampeerders iets wils.

Een zomervakantie in een camper, caravan of tent biedt niet alleen flexibiliteit, maar geeft ook een gevoel van vrijheid. Op de ruim 90 campings in Tirol ontbreekt het u niet aan comfort. Naast kleinschalige, traditioneel ingerichte campings, zijn er veel campings met wellness-, sport- en gezinsfaciliteiten met omvangrijke activiteitenprogramma’s. Steeds weer worden Tiroler campings bekroond met internationale prijzen, onder andere door de ADAC, de Duitse ANWB. Hieronder de beste en mooiste campingplaatsen in Tirol op een rij. 

Een zomervakantie in een camper, caravan of tent biedt niet alleen flexibiliteit, maar geeft ook een gevoel van vrijheid. Op de ruim 90 campings in…

toon meertoon minder

11 · Fijne bestemming voor gezinnen: Tirol-Camp

© Tirol Camp

Het Tirol Camp in Fieberbrunn in het Pillerseetal heeft veel te bieden voor jong en oud. Direct bij het dalstation van de gondelbanen Streuböden en Lärchfilzkogel ligt het grote terras en wellnessgedeelte met binnen- en buitenzwembaden inclusief een natuurlijke zwemvijver. Het wandelgebied op de thuisberg van Fieberbrunn, de Wildseeloder, is gemakkelijk te bereiken. Dankzij de ligging aan de rand van het dorp zijn er, naast de mini supermarkt op het terrein, voldoende winkelmogelijkheden. Voor kinderen is er een grote speeltuin met balspeelveld, glijbanen, klimmuur en trampoline. Er is ook een professionele kinderopvang en voor tieners is er een ‘chill bus’ met videogames. Honden zijn ook welkom in het Tirol Camp.

 

Het Tirol Camp in Fieberbrunn in het Pillerseetal heeft veel te bieden voor jong en oud. Direct bij het dalstation van de gondelbanen Streuböden en…

toon meertoon minder

U bent wellicht ook geïnteresseerd in

Wat vindt u van dit artikel?

Wilt u een antwoord van ons ontvangen? Neem dan contact op via het Kontaktformular.

Omhoog

Is uw mailbox ook aan vakantie toe?

Abonneer u dan hier op onze newsletter met exclusieve vakantietips uit Tirol.