Ischgl

De hotspot Ischgl is in de zomer een van de mooiste gebieden van de Tiroler Alpen en in de winter 'the place to be' voor de wintersport. Het luxe oord (1.376 m) ligt in het Tiroler Paznauntal tussen de Silvrettagruppe en de Verwallgruppe en telt zo'n 1.500 inwoners.

Het skigebied Silvretta Arena is Tirol's grootste aaneengesloten skigebied en een van de meest populaire skigebieden van Europa. Het biedt 172 kilometer pistes met afdalingen voor alle niveaus op 1400 tot 3000 meter hoogte. Daarnaast biedt Ischgl een scala aan activiteiten en evenementen, variërend van de legendarische 'Top of the Mountain' concerten aan begin en eind van het winterseizoen tot en met de sfeervolle 'Bergweihnacht' en de sneeuw sculptuur wedstrijd 'Shapes in White'. Ook het culinaire aanbod mag er wezen. Er zijn maar liefst vier bekroonde restaurants te vinden in Ischgl: The Castle Herrenstube Schlosshotel Romantica, de Paznauner Stube in Trofana Royal, de Stüva bij Yscla en het Ristorante Toscana.

Zomer

  • Mountainbikers vinden in de Silvretta Arena bij Ischgl uitstekende omstandigheden. Voor mountainbikers zijn er klassieke touren van elk niveau. De Enduro-touren vormen in zowel conditioneel als rij technisch opzicht een uitdaging voor gevorderden. De Big Mountain Touren zijn hoogalpine routes met smalle trails waarbij veel hoogtemeters worden overbrugd.
  • De Ischgl Ironbike in augustus is een van de zwaarste mountainbikemarathons van Europa. De route telt drie variaties met een lengte tussen de 27,5 en 79 km waarbij tot 3.800 hoogtemeters worden overbrugd. Op de Silvretta Bike Academy werken beginners en gevorderden aan hun techniek of maken zij mountainbiketouren onder begeleiding van een gids.
  • Wandelaars hebben vanuit Ischgl toegang tot meer dan 1.000 km aan bewegwijzerde wandelpaden. Op de Erlebnisweg Idalp passeert u drie alpine vegetatiezones, de Schmugglerrunde leidt u door het Zwitserse Samnaun en in het Erlebnispark ‘Vider Truja’ kunt u afkoelen in de Vidersee.
  • Tijdens de Silvrettarun 3000 in juli leggen amateurlopers en marathonprofessionals een parcours af tussen de 15,8 en 43,3 km tussen Ischgl en Galtür.
  • In Ischgl zijn meer dan 500 gastenbedden in alle categorieën.
  • Berghut of toprestaurant: u kunt kiezen uit meer dan 45 verschillende restaurants.

Winter

  • Skigebied Silvretta Arena (1.400 – 3.000 m) telt 238 km piste in alle gebieden. De elf zwarte pisten, de buckelpistes en racetrajecten bieden uitdaging aan zeer ervaren skiërs en snowboarders, terwijl beginners zich thuis voelen op de Idalp. Als u de Schmugglerrunde skiet komt u zelfs in het Zwitserse belastingparadijs Samnaun.
  • Het PlayStation® Vita Ischgl Snowpark is het grootste aaneengesloten Funpark in de Alpen.
  • Het aanbod aan overnachtingsmogelijkheden is al net zo uitgebreid als het vrijetijdsprogramma. Hier vindt u meer dan 500 gastenbedden in alle categorieën.
  • Ook het gastronomisch aanbod is indrukwekkend. U kunt hier kiezen uit ruim 45 restaurants van elk culinair niveau.

Vakantie activiteiten in Ischgl
Alle activiteiten+
© Paznaun-Ischgl
© Paznaun-Ischgl
© Paznaun-Ischgl
© Paznaun-Ischgl

Populaire accommodatie in Ischgl


Accommodatie zoeken
Aantal reizigers

Evenementen in Ischgl

Service

Aankomst Ischgl
Aankomst

Komt u per vliegtuig, trein, bus of auto naar uw bestemming in Tirol?

Uw bestemming: Eggerweg 4, Ischgl, Österreich

powered by Rome2Rio

Omhoog
Is uw mailbox ook aan vakantie toe?

Abonneer u dan hier op onze newsletter met exclusieve vakantietips uit Tirol.