Kössen

Vlieg als een vogel zo vrij! Kössen is een internationale hotspot voor paragliding, voor liefhebbers die graag de wereld vanuit de lucht willen bewonderen.

De lucht boven Kössen is vaak gevuld met vele gekleurde stipjes: paragliders. De Unterberghorn vlakbij Kössen is een internationale hotspot voor paragliding. Vanaf hier kunnen liefhebbers genieten van de wereld van bovenaf vanuit de lucht. Voor diegene die niet alleen willen of kunnen vliegen, zijn er tandemvluchten in het gezelschap van een ervaren piloot. Ook biedt Kössen wandelaars, fietsers en golfers een uitgebreid aanbod aan sportieve activiteiten. Gezinnen voelen zich hier bijzonder goed thuis. 

Zomer

  • Sportievelingen en natuurliefhebbers vinden Kössen één van de mooiste wandel- en fietsgebieden van Tirol.
  • Een gondel brengt bergwandelaars, paragliders en bergbeklimmers op een comfortabele manier naar de mooiste uitzichtpunten en startpunten voor tochten.
  • Golfliefhebbers hebben in Kössen de keuze uit twee 18-holes golfbanen. Op de Grenzlos-Golfplatz Reit im Winkl – Kössen kunt u grensoverschrijdend golfen in Beieren en Tirol.
  • Hochseilgärten in Kössen is een belevenis voor het hele gezin. Goed gezekerd zweeft u over een parcours dat tot wel 100 m boven de rivier loopt.
  • 220 Hotels en andere vormen van accommodaties, uiteenlopend van kamers bij particuliere verhuurders, berghutten, thema-  en luxehotels, dragen bij aan een geslaagd verblijf.

Winter 

  • Of u nu komt voor een lang weekend of voor langere tijd, het aanbod aan sportactiviteiten zoals skiën, langlaufen en winterwandelen is veelzijdig.
  • ´s Winters bezoeken skiërs graag het skigebied Hochkössen, één van de meest sneeuwzekere skigebieden van Tirol. Met 30 km aan pistes en afdalingen op elk niveau, is dit skigebied bijzonder geschikt voor gezinnen.
  • Vanuit Kössen hebben cross country skiërs direct toegang tot het 80 km lange netwerk van loipen.
  • In  Kössen vindt u ongeveer 220 hotels en andere soorten accommodaties, uiteenlopend van kamers bij particulieren tot thema- en luxehotels.

De lucht boven Kössen is vaak gevuld met vele gekleurde stipjes: paragliders. De Unterberghorn vlakbij Kössen is een internationale hotspot…

toon meertoon minder

Vakantie activiteiten in KössenAlle activiteiten+
© Tirol Werbung/Josef Mallaun
© Gasthof Erzherzog Rainer
© Kaiserwinkl
© Bernhard Bergmann

Populaire accommodatie in Kössen


Accommodatie zoeken

Aantal reizigers
Aankomst Kössen

Aankomst

Komt u per vliegtuig, trein, bus of auto naar uw bestemming in Tirol?

Uw bestemming: Dorf 15, Kössen, Österreich

powered by Rome2Rio

Wat vindt u van dit artikel?

Wilt u een antwoord van ons ontvangen? Neem dan contact op via het Kontaktformular.

Omhoog

Is uw mailbox ook aan vakantie toe?

Abonneer u dan hier op onze newsletter met exclusieve vakantietips uit Tirol.