Mayrhofen im Zillertal

Adrenalinekicks en ontspannen genieten: in Mayrhofen, helemaal achterin het Zillertal, zijn alle krachten en eigenschappen van het Zillertal geconcentreerd.

De mensen van het Zillertal zijn een heel speciaal soort mensen - resistent en flexibel, slim en economisch bedreven, tegelijkertijd creatief en bijna legendarisch muzikaal getalenteerd. Het Zillertal brengt van oudsher net zoveel beroemde bergbeklimmers als beroemde muzikanten. Het is misschien wel het meest typische Tiroler dal, hoewel of juist omdat het atypisch breed is en soms ronduit mooi lijkt. In Mayrhofen komen alle sterke punten en kenmerken van deze vallei samen.

Mayrhofen is een zelfverzekerde marktstad, druk en enthousiast om te helpen, de infrastructuur laat in zomer en winter niets te wensen over. Gezinnen met kinderen en jongeren die behoefte hebben aan actie en die in het Penken Park of op de FunRide Ahorn aan het snowboarden zijn, klimmers en ijsklimmers die in de voetsporen van Peter Habeler treden; Adrenalineverslaafden die zich met grimmige ironie van de steilste skipiste van Oostenrijk, genaamd "Harakiri", storten met een stijgingspercentage van 78 (!) procent; relaxte fijnproevers die niets anders nodig hebben om gelukkig te zijn met (sneeuwschoen)wandelen dan de overweldigende schoonheid van miljoenen sprankelende sneeuwkristallen onder een diepblauwe lucht... In Mayrhofen komt iedereen zeker aan zijn trekken!

De mensen van het Zillertal zijn een heel speciaal soort mensen - resistent en flexibel, slim en economisch bedreven, tegelijkertijd creatief en bijna…

toon meertoon minder

Vakantie activiteiten in Mayrhofen im Zillertal

Alle activiteiten+
© Mayrhofner Bergbahnen
© Mayrhofen-Hippach/Frank Bauer
© Mayrhofner Bergbahnen
© Naturpark Zillertaler Alpen

Populaire accommodatie in Mayrhofen im Zillertal


Alle hotels in Mayrhofen im Zillertal

Accommodatie zoeken

Aantal reizigers
Aankomst Mayrhofen im Zillertal

Aankomst

Komt u per vliegtuig, trein, bus of auto naar uw bestemming in Tirol?

Uw bestemming: Dursterstr. 225, Mayrhofen, Österreich

powered by Rome2Rio

Wat vindt u van dit artikel?

Wilt u een antwoord van ons ontvangen? Neem dan contact op via het Kontaktformular.

Omhoog

Is uw mailbox ook aan vakantie toe?

Abonneer u dan hier op onze newsletter met exclusieve vakantietips uit Tirol.