Familie skivakantie in Kühtai

Vooral gezinnen met sportieve eisen voelen zich thuis in Kühtai, een van de hoogste skigebieden van Oostenrijk. Het skigebied scoort met grote sneeuwzekerheid, korte afstanden en aanbiedingen voor kinderen.

Ruim 2.000 meter boven zeeniveau - is het skigebied Kühtai het hoogstlegen gezinsvriendelijk wintersportgebied in Tirol. De sneeuwgarantie is hier extreem hoog. Vrijwel alle hotels langs de lokale weg hebben directe toegang tot de pistes en de afstanden zijn over het algemeen kort. Hierdoor is het skigebied zeer overzichtelijk voor gezinnen en zijn de kinderen snel in de natuur. Een echt hoogtepunt is de Kühtai Rally, een speurtocht op ski's door het hele skigebied, met hulp van een smartphone-app. Het is goed geschikt voor het hele gezin. Het KPark is vooral populair bij oudere kinderen en jongeren, een funpark op hoog niveau, maar heeft ook een route voor de beginners onder de kids. Als je een korte pauze nodig hebt, maar toch buiten wilt blijven, kun je je uitleven in de KidsPlay Hexagon.

Een bijzondere attractie is de familietour op eekhoorns, kleine elektrische rupsvoertuigen, nauwelijks groter dan een rolstoel. Daarnaast kunnen de gasten van Kühtai sneeuwschoenwandelen en langlaufen met introductieaanbiedingen voor kinderen. Een buitenanimatie met lawinepiepertraining, iglobouwworkshops en Olympische evenementen ronden het veelzijdige weekprogramma af. En als je tussendoor wat stadslucht nodig hebt: de gratis bus brengt je snel naar Innsbruck.

BESPAREN. Het frisse winterseizoen begint in Kühtai met een speciale aanbieding: vanaf 02.12. t/m 23.12.2022 ontvangen alle gasten die drie nachten of langer blijven een gratis skipas bij hun boeking.

KINDERSKISCHOOL IN KÜHTAI. Het skigebied Kühtai heeft twee sneeuwsportscholen die cursussen aanbieden voor kinderen van alle leeftijden. De sneeuwgekke pinguïn BOBO brengt op zijn ski's vaart in de Kühtai-skischool en heeft veel plezier bij het leren met de kinderen. In de Follow Me skischool daarentegen is Kühti, de kleine koe, de ster en laat de ogen van kinderen oplichten.

SKIVERHUUR
Sport Seppl, Gries im Sellrain
Sport Heidegger, Kuhtai

Familie skigebieden in de regio


 Kaart

Regio Innsbruck: Top belevenissen buiten de piste

Toon meer +

Regio Innsbruck: Gespecialiseerd in familie accommodaties in de regio

Meer vakantie activiteiten in Regio Innsbruck


Alle activiteiten+

Wat vindt u van dit artikel?

Wilt u een antwoord van ons ontvangen? Neem dan contact op via het Kontaktformular.

Omhoog

Is uw mailbox ook aan vakantie toe?

Abonneer u dan hier op onze newsletter met exclusieve vakantietips uit Tirol.