Sneeuwschoenwandelen & Winterwandelen, © Tirol Werbung / Katharina Poblotzki
Sneeuwschoenwandelen & Winterwandelen, © Tirol Werbung / Katharina Poblotzki

Sneeuwschoenwandelen & Winterwandelen


De winter tovert het berglandschap van Tirol om in een magisch tafereel. Te voet is dé manier om de Tiroler natuur in haar puurste vorm te ontdekken. Geniet van de stilte, ver weg van de pistes, omringd door besneeuwde bossen en uitgestrekte witte velden tijdens een tocht door het winterwonderland van Tirol.

De wit besneeuwde bergen zijn het decor van de mooiste wintertochten door Tirol. Te voet kunt u zich volledig onderdompelen in de besneeuwde Tiroler bergwereld. Rust, stilte en weidse uitzichten zijn uw metgezel. Verschillende regio's bieden sneeuwschoen- en winterwandeling in alle soorten en maten: van gemakkelijk tot moeilijk, voor gezinnen en voor sportieve wintersporters en begeleid of op eigen houtje. Alle tochten voeren door prachtige landschappen, langs winterse natuurjueweeltjes en gezellige berghutten waar culinaire lekkernijen op u staan te wachten. 

De wit besneeuwde bergen zijn het decor van de mooiste wintertochten door Tirol. Te voet kunt u zich volledig onderdompelen in de besneeuwde…

toon meertoon minder

Ontdek de winter in Tirol

U bent wellicht ook geïnteresseerd in

Wat vindt u van dit artikel?

Wilt u een antwoord van ons ontvangen? Neem dan contact op via het Kontaktformular.

Omhoog

Is uw mailbox ook aan vakantie toe?

Abonneer u dan hier op onze newsletter met exclusieve vakantietips uit Tirol.