© Tirol Werbung/Robert Pupeter
© Tirol Werbung/Robert Pupeter

Wintersportvakantie met het hele gezin


Dankzij talrijke creatieve activiteitenprogramma’s en een breed gezinsvriendelijk aanbod van accommodaties bent u in Tirol verzekerd van een geslaagde wintersportvakantie met de kinderen. Niemand zal zich ook maar één seconde vervelen!

Tijdens uw vakantie met de kinderen in Tirol verdwijnen hectiek en stress als sneeuw voor de zon. Kinderen gaan op ontdekkingsreis, maken spelenderwijs kennis met de wonderen van de natuur en er worden snel nieuwe vriendschappen gesloten. Tijdens deze vakantie hoeft niemand zich te vervelen. U beleeft samen met de kinderen spannende avonturen; dit is dé kans om samen te ontspannen en nieuwe energie te tanken. Het gezinsvriendelijke aanbod, de creatieve programma’s voor kinderen en de kindvriendelijke infrastructuur staan hiervoor garant. Kortom: de bijzonder kindvriendelijke skigebieden in Tirol bieden de beste faciliteiten voor een onvergetelijke wintersport met kinderen.

Tijdens uw vakantie met de kinderen in Tirol verdwijnen hectiek en stress als sneeuw voor de zon. Kinderen gaan op ontdekkingsreis, maken…

toon meertoon minder

Activiteiten in de winter

Toon meer +

Voor de kids: creatief Tirol

Wat vindt u van dit artikel?

Wilt u een antwoord van ons ontvangen? Neem dan contact op via het Kontaktformular.

Omhoog

Is uw mailbox ook aan vakantie toe?

Abonneer u dan hier op onze newsletter met exclusieve vakantietips uit Tirol.