© Tirol Werbung / Katharina Poblotzki
© Tirol Werbung / Katharina Poblotzki

Skiën en snowboarden in Tirol


Tirol biedt wintersport in superlatieven. Zo heeft u de keuze uit ruim 80 skigebieden met ruim 3.400 km pistes in alle categorieën. De moderne liften brengen u comfortabel en snel naar de top.

Tirol biedt top wintersport mogelijkheden aan. Skiërs en snowboarders hebben tijdens hun skivakantie de keuze uit 80 skigebieden met in totaal circa 3.400 km pistes in alle categorieën en verschillende sneeuwhoogtes, waarvoor u uiteraard een skipas nodig heeft. De hypermoderne skiliften brengen u comfortabel en snel naar de top.

Of u nu beginner of professional bent, in Tirol kunt u altijd terecht voor een fantastische skivakantie. Zo zijn er tal van skischolen beschikbaar die uw niveau van skieën en snowboarden graag helpen verbeteren. Daarnaast vindt u in de speciale parken ook rails om te grinden en genoeg jumps en pipes om speciale trucs uit te voeren.

Met scherpe arrangementen voor gezinnen, leuke uitstapjes en een heerlijk culinair aanbod, biedt Tirol alle benodigdheden voor een geslaagd verblijf in de Tiroler bergwinter.

Tirol biedt top wintersport mogelijkheden aan. Skiërs en snowboarders hebben tijdens hun skivakantie de keuze uit 80 skigebieden met in totaal circa…

toon meertoon minder

Skiën in Tirol

Toon meer +

Skipassen voor meer winterpret

Skiën met kinderen

Plezier en entertainment op de piste

Meer sportieve activiteiten

U bent wellicht ook geïnteresseerd in

Wat vindt u van dit artikel?

Wilt u een antwoord van ons ontvangen? Neem dan contact op via het Kontaktformular.

Omhoog

Is uw mailbox ook aan vakantie toe?

Abonneer u dan hier op onze newsletter met exclusieve vakantietips uit Tirol.