, © Tirol Werbung/Andreas Jakwerth
, © Tirol Werbung/Andreas Jakwerth

Familievakantie in Tirol


De dagelijkse routine doorbreken en even een pauze nemen: zowel voor ouders als voor kinderen is dit fijn. Tijdens een familievakantie in Tirol beleven gezinnen avonturen in de natuur, ontdekken leuke uitstapjes en doen nieuwe energie op. Tirol is zowel in de zomer als in de winter de perfecte familiebestemming.

Tijdens een gezinsvakantie in Tirol verdwijnen hectiek en stress als sneeuw voor de zon. Kinderen gaan op ontdekkingsreis en maken spelenderwijs kennis met de wonderen van de natuur en er worden nieuwe vriendschappen gesloten. Het uitgebreide activiteitenprogramma in de top-familieregio's zorgen ervoor dat kinderen zich uitstekend vermaken en de ouders volledig tot rust komen. Daarnaast kenmerken de topregio's zich door de kindvriendelijke accommodaties en de vele speel- en avonturenparken, een belangrijk onderdeel van een zomervakantie in Tirol met kinderen. Ook in de winter zorgen de Tiroler familieskigebieden goed voor de jongere gasten, bijvoorbeeld met het programma 'Spielplatz Schnee', waarmee kinderen spelenderwijs de wintersport onder de knie krijgen. Ondertussen dagen de ouders elkaar (en zichzelf) uit op de vele witte afdalingen. 

Tijdens een gezinsvakantie in Tirol verdwijnen hectiek en stress als sneeuw voor de zon. Kinderen gaan op ontdekkingsreis en maken spelenderwijs…

toon meertoon minder

Zomer of winter?

© Tirol Werbung / Frank Bauer
© Tirol Werbung / Frank Bauer

Waar overnachten?

Evenementen in Tirol: dagje uit voor de hele familie

Voor de kids: creatief Tirol

Wat vindt u van dit artikel?

Wilt u een antwoord van ons ontvangen? Neem dan contact op via het Kontaktformular.

Omhoog

Is uw mailbox ook aan vakantie toe?

Abonneer u dan hier op onze newsletter met exclusieve vakantietips uit Tirol.