Duurzame Accomodaties in Tirol, © Hotel Rehbach GmbH
Duurzame Accomodaties in Tirol, © Hotel Rehbach GmbH

Duurzame accommodaties in Tirol


Bergen, valleien, bossen, meren, rivieren: in Tirol gebruiken gastheren de bronnen van de natuur - om deze te behouden, zetten steeds meer bedrijven zich in voor duurzaam toerisme. Gecertificeerd duurzaam ondernemen laat zien hoe dit werkt.

Verse boodschappen van de boerderij naast de deur, stijlvolle kamers uit regionale ambachten en het prachtige Tiroolse landschap voor de deur: zo worden de afstanden duurzaam verkort, worden de uitstoten die schadelijk zijn voor het klimaat verminderd en geven de regionale economie een boost. Daar profiteren de gasten van: de Tiroolse keuken smaakt goed, de energiezuinige spa- en wellnessruimten verwennen u en u overnacht in natuurlijk ingerichte kamers. Duurzame hotels en pensions zijn dankzij de shuttleservice en laadpaal gemakkelijk te bereiken, zowel met het openbaar vervoer of elektrische auto. Milieubewuste bedrijven scheiden en vermijden afval, gebruiken zonnetechnologie en biogas en maken schoon zonder chemicaliën. De toewijding wordt gecertificeerd met het strenge Oostenrijkse ecolabel en wordt regelmatig gecontroleerd.

Verse boodschappen van de boerderij naast de deur, stijlvolle kamers uit regionale ambachten en het prachtige Tiroolse landschap voor de deur: zo…

toon meertoon minder

Wat vindt u van dit artikel?

Wilt u een antwoord van ons ontvangen? Neem dan contact op via het Kontaktformular.

Omhoog

Is uw mailbox ook aan vakantie toe?

Abonneer u dan hier op onze newsletter met exclusieve vakantietips uit Tirol.