© Tirol Werbung / Andreas Jakwerth
© Tirol Werbung / Andreas Jakwerth

Wintervakantie in Tirol


Wanneer Koning Winter aantreedt en een dik wit sneeuw pak het hart van de Alpen bedekt, volgt het startsein van vele sneeuwactiviteiten. Hier de leukste tips voor een wintervakantie in Tirol.

Hoe ziet een wintervakantie in Tirol er normaal gesproken uit? De skigebieden komen tot leven, langlaufers doorkruisen bossen en weides op goed geprepareerde loipes, natuurliefhebbers ontdekken het pittoreske landschap via sneeuwschoen- of winterwandelingen en kinderen genieten van snelle afdalingen op de vele rodelbanen in Tirol. Het hart van de Alpen is zeer geschikt voor een wintervakantie met kinderen: gezinsvriendelijke accommodaties en speciale wintersportaanbiedingen voor de gezinnen zorgen ervoor dat een vakantie in de sneeuw één en al plezier is voor jong en oud. En wanneer het buiten koud is en de sneeuw uit de hemel valt, staan er binnen heerlijke culinaire winterse specialiteiten op u te wachten bij de warme open haard. Kortom, Tirol is een ideale vakantiebestemming in de winter. 

Hoe ziet een wintervakantie in Tirol er normaal gesproken uit? De skigebieden komen tot leven, langlaufers doorkruisen bossen en weides op goed…

toon meertoon minder

Wat is er te doen in de winter in Tirol?

Activiteiten voor een wintervakantie in de bergen

Toon meer +

Een onvergetelijke wintersportvakantie met het hele gezin

Wat vindt u van dit artikel?

Wilt u een antwoord van ons ontvangen? Neem dan contact op via het Kontaktformular.

Omhoog

Is uw mailbox ook aan vakantie toe?

Abonneer u dan hier op onze newsletter met exclusieve vakantietips uit Tirol.