Biohotel Grafenast in Pill, © Tirol Werbung/Olaf Unverzart
Biohotel Grafenast in Pill, © Tirol Werbung/Olaf Unverzart
Accommodaties
Aantal reizigers

Aankomen, inchecken en ontspannen… Ontspannen staat in Tirol op nummer één. De vraag is alleen: kiest u voor een designhotel, camping of authentieke alpenhut?

Bent u op zoek naar ontspanning of sportieve activiteiten? Een luxe wellness-centrum of een boerderij waar de kinderen kunnen helpen met de dieren op het erf? In Tirol is alles mogelijk. Wandelaars en skiërs genieten van de traditionele sfeer in berghutten, terwijl fietsers en mountainbikers hun hart op halen bij fietsvriendelijke accommodaties. Wie het echte Tiroler boerenleven wilt leren kennen of met de kinderen een bijzondere vakantie wilt beleven, heeft de keuze uit meer dan 400 vakantieboerderijen, waarvan sommige gespecialiseerd zijn in families met (jonge) kinderen. Elegante designhotels met moderne architectuur en wellness faciliteiten richten zich op ontspanning en gezondheid. En voor degene die op zoek zijn naar vrijheid en flexibiliteit tijdens de welverdiende vakantie bieden 90 campings in de prachtige natuur uitkomst. Velen van hen zelfs met hotelachtige faciliteiten en comfort.  

Bent u op zoek naar ontspanning of sportieve activiteiten? Een luxe wellness-centrum of een boerderij waar de kinderen kunnen helpen met de dieren op…

toon meertoon minder

Arrangementen & Accommodaties

Toon meer +

Bijzondere vakantie ideeën

Wat vindt u van dit artikel?

Wilt u een antwoord van ons ontvangen? Neem dan contact op via het Kontaktformular.

Omhoog

Is uw mailbox ook aan vakantie toe?

Abonneer u dan hier op onze newsletter met exclusieve vakantietips uit Tirol.