Kaltenbach


Er wordt gezegd dat Kaltenbach veel beroemde bezoekers heeft aangetrokken, waaronder de president van Oostenrijk. De traditionele berghutten gelegen boven het dorpje bieden prachtig uitzicht op het berglandschap van het Zillertal.

Kaltenbach heeft 1.250 inwoners is het hele jaar door een populaire vakantiebestemming. In de winter genieten skiërs en snowboarders van uitstekende pistes van het Hochfügen-Hochzillertal resort, terwijl families en beginners de voorkeur geven aan het rustigere skigebied Spieljoch. Een attractie buiten de piste die het hele jaar populair is, is de Zillertalbahn: een 100 jaar oude spoorweg die bijna het hele Zillertal doorkruist. Een van de vele excursies op deze historische spoorweg, die soms nog gebruikt wordt door stoomtreinen, is een uitstapje naar het familie belevenispark vlakbij Fügen. Hier kunnen kinderen zich uitleven in het glijbaanparadijs. Kaltenbach is daarnaast ook een goed beginpunt voor wandeling naar de Kaltenbacher Wasserfall en de imposante Kaltenbacher Wasserfall, met 91 meter de hoogste waterval van het Zillertal. 

Zomer

  • De 48 km lange Zillertaler Höhenstraße is één van de mooiste Alpenwegen van Oostenrijk, die u vanuit Kaltenbach met een lijnbus eenvoudig kunt verkennen. Deze weg is het perfecte startpunt voor talrijke bergwandelingen.
  • In Kaltenbach vindt u Abenteuerpark Zillertal, het meest spectaculaire avonturenpark van Tirol, met een natuurlijke Hochseilgärten en een klettersteig.
  • In de Alpengärten Kaltenbach kunt u de mooiste inheemse bergbloemen bewonderen.

Winter

  • In het skigebied Hochfügen-Hochzillertal vindt u 181 km aan pistes en de modernste liften. Twee gondels met cabines voor 8 personen zorgen er voor dat u vrijwel nooit hoeft te wachten.
  • De Kristallhütte en de Wedelhütte behoren tot de beste skihutten in het Zillertal.
  • Bij het dalstation is een groot aanbod aan après-ski mogelijkheden en in het dorp zijn 15 restaurants waar u heerlijk kunt eten.
  • In Kaltenbach kunt u kiezen uit ongeveer 130 accommodaties in alle categorieën.

 


Populaire accommodatie in Kaltenbach


Alle vakantiewoningen in KaltenbachAlle hotels in Kaltenbach
Geschikt voor

Familie
52% (13)

Stelletjes
40% (10)

Solo
8% (2)

Business
0% (0)

Data based on verified customer ratings from a selection of online booking websites. (Source: Trust You)

Accommodatie zoeken


Gedetailleerd zoeken
Grote plattegrond openen
Aankomst

Adres van uw bestemming

Reisplanning door ÖBB-Personenverkehr AG

Omhoog
Live Chat
Live Chat