Reisgids Tirol app


Hier vindt u gedetailleerde informatie over onze gratis te downloaden 'Reisgids Tirol app'. Met deze app selecteert u eenvoudig en snel de leukste uitstapjes nabij uw vakantiebestemming.

Culturele hoogtepunten in Innsbruck, een boottocht op de Achensee, een wandeling naar uitzichtplatform ‘Adlerblick’ in het Kaunertal of een uitstapje met het gezin naar Hexenwasser in Söll.

De gratis ‘Reisgids Tirol app’ helpt u de leukste bezienswaardigheden en uitstapjes te selecteren aan de hand van persoonlijke tips, foto’s en beknopte informatie. Indien gewenst geeft de app ook suggesties op maat, gebaseerd op uw verblijfsduur en -plaats in Tirol en de weersomstandigheden. Hierdoor kunt u zich zowel voor als tijdens uw vakantie eenvoudig laten informeren over alles wat er in Tirol te zien en te doen is.

De ‘Reisgids Tirol app’ telt ongeveer 200 bezienswaardigheden en uitstapjes, die uw zomervakantie in Tirol nog leuker maken. Bijvoorbeeld must see’s, musea, uitstapjes voor gezinnen, wandelingen en uitzichtpunten. De app helpt u de bezienswaardigheden te filteren op basis van persoonlijke voorkeuren en wensen. Hierdoor vindt u eenvoudig en snel de uitstapjes die het beste bij u passen. En dit met of zonder weersomstandigheden filter.
 

Wat biedt deze app?

  • De grootste verzameling bezienswaardigheden en uitstapjes in Tirol
  • Informatie over meer dan 200 uitstapjes in Tirol, inclusief openingstijden, routebeschrijving, contactinformatie en belangrijke details
  • Inspiratie mogelijkheden voor een eenvoudige planning voor 1 dag, 3 of 6 dagen
  • De app is gratis te downloaden voor iOS en Android
  • Nederlandstalig
     

Functionaliteiten:

  • Diverse zoekopties zoals ‘in de omgeving’, afhankelijk van het weer, filteren op categorie en zoeken naar vergelijkbare bezienswaardigheden.
  • 90% van de app inhoud is te gebruiken zonder internetverbinding (en dus zonder roaming kosten)
Nu downloaden!
Omhoog
Is je mailbox ook aan vakantie toe?

Abonneer je dan hier op onze newsletter met exclusieve vakantietips uit Tirol.

Live Chat
Live Chat