3-Landen-Enduro-Race


Nauders am Reschenpass, 24.08.2018 - 26.08.2018

Het mountainbike-paradijs rondom de Reschenpas is in 2018 gastheer voor het zesde Enduro-weekend met de 3-Landen-Enduro-Race als hoogtepunt.

Het startschot voor de wedstrijd wordt dit jaar gegeven in Nauders. De regio rondom het drielandenpunt Tirol-Engadin-Südtirol telt talloze natuurlijke trails in verschillende moeilijkheidsgraden en is een paradijs voor enduro-specialisten.

De 3-Landen-Enduro-Race op 25 augustus is een wedstrijd voor individuele fietsers én teams van 2 personen. De teams (heren, dames of gemixt) starten samen en moeten ook met z’n tweeën finishen; dat betekent dat de eindtijd van de tweede fietser bepalend is voor de uitslag. De bikers kunnen ’s middags op een alm of bij een berghut pauzeren en even ontspannen. De route wordt binnenkort bekend gemaakt.

De dag voor de grote race, vrijdag 24 augustus, staat volledig in het teken van de bezichtiging van een deel van de route. Aan het einde van de dag staat een vrijwillige proloog van de wedstrijd gepland. Er kunnen maximaal 375 deelnemers meedoen aan de 3-Landen-Enduro-Race. 

3-Landen-Enduro-Race, © Alutech/Tom Bause
Grote plattegrond openen

Data

24.08.2018 - 26.08.2018

Prijsinformatie

139,-

De startprijs incl. startpakket is € 139,- per persoon. Klik hier voor meer informatie.

Evenementlocatie


6543 Nauders am Reschenpass

Aankomst

Komt u per vliegtuig, trein, bus of auto naar uw bestemming in Tirol?

Adres van uw bestemming

powered by Rome2Rio

Accommodatie zoeken


Omhoog
Is je mailbox ook aan vakantie toe?

Abonneer je dan hier op onze newsletter met exclusieve vakantietips uit Tirol.

Live Chat
Live Chat