Reschen am Reschenpas (Italië)., © Alutech/Tom Bause
Reschen am Reschenpas (Italië)., © Alutech/Tom Bause

3-Landen-Enduro-Race

Nauders am Reschenpass, 30.08.2024 - 01.09.2024

Het mountainbike-paradijs rondom de Reschenpas is wederom gastheer van het Enduro-weekend met de 3-Landen-Enduro-Race als hoogtepunt. Zowel individuele als duo's stappen op de tweewieler.

De regio rondom het drielandenpunt Tirol-Engadin-Südtirol telt talloze natuurlijke trails in verschillende moeilijkheidsgraden en is een paradijs voor enduro-specialisten. De 3-Landen-Enduro-Race eind augustus is een wedstrijd voor individuele fietsers én teams van 2 personen. De teams (heren, dames of gemengd) starten samen en moeten ook met z’n tweeën finishen; dat betekent dat de eindtijd van de tweede fietser bepalend is voor de uitslag. De bikers kunnen ’s middags op een alm of bij een berghut pauzeren en even ontspannen. De route wordt binnenkort bekend gemaakt.

De dag voor de grote race staat volledig in het teken van de bezichtiging van een deel van de route. Aan het einde van de dag staat een vrijwillige proloog van de wedstrijd gepland. Er kunnen maximaal 380 deelnemers meedoen aan de 3-Landen-Enduro-Race.

De regio rondom het drielandenpunt Tirol-Engadin-Südtirol telt talloze natuurlijke trails in verschillende moeilijkheidsgraden en is een paradijs…

toon meertoon minder
3-Landen-Enduro-Race, © Alutech/Tom Bause
Grote plattegrond openen

Data

30.08.2024 - 01.09.2024

Prijsinformatie

124,- tot 342,40

De startprijs incl. startpakket is € 139,- per persoon en € 278,- voor duo's. Aanmelden kan vanaf 4 maart 2021. Meer informatie vindt u hier

Evenementlocatie


6543 Nauders am Reschenpass

Aankomst

Komt u per vliegtuig, trein, bus of auto naar uw bestemming in Tirol?

Uw bestemming: 6543 Nauders am Reschenpass, Österreich

powered by Rome2Rio

Accommodatie zoeken

Aantal reizigers

Wat vindt u van dit artikel?

Wilt u een antwoord van ons ontvangen? Neem dan contact op via het Kontaktformular.

Omhoog

Is uw mailbox ook aan vakantie toe?

Abonneer u dan hier op onze newsletter met exclusieve vakantietips uit Tirol.