Arlberg Giro in St. Anton, © TVB St. Anton am Arlberg
Arlberg Giro in St. Anton, © TVB St. Anton am Arlberg

Arlberg Giro

St. Anton am Arlberg, 31.07.2021 - 01.08.2021

Met 150 kilometer en 2.500 hoogtemeters is het een van de meest uitdagende tochten van de Alpen: de Arlberg Giro. De tour start in St. Anton en er doen jaarlijks zo'n 1.400 deelnemers mee.

De Arlberg Giro, die begint en eindigt in St. Anton am Arlberg, is een wielercompetitie waarbij deelnemers vanaf het begin al hard aan de slag moeten. Op zondag starten de wielrenners op de Arlbergpass bij St. Anton. De route loopt door het Klosertal naar Bludenz, door Montafon, over de Bieler Höhe in het Paznauntal en uiteindelijk via Pians terug naar St. Anton te rijden. 

Wie het snelste het hoogste punt van de tocht bereikt, de Bieler Höhe op 2.032 meter hoogte, wordt bekroond tot de 'King/Queen of the Mountain'.  

Toeschouwers voor wie het startschot om 6.00 uur in de voetgangerszone van St. Anton te vroeg is, kunnen aan de vooravond om 18.00 uur een ander spannend spektakel aanschouwen. Dan racen talrijke professionele wielers door St. Anton tijdens de 'Internationale Radkriterium'. 

 

Arlberg Giro in St. Anton, © TVB St. Anton am Arlberg
Grote plattegrond openen

Data

31.07.2021 - 01.08.2021

Prijsinformatie

53,- tot 77,-

Het inschrijfgeld bedraagt € 67,-. Als u een overnachting in St. Anton boekt, betaalt u slechts € 53,- (speciale aanbieding). Latere aanmeldingen vanaf 30 juli kosten € 77,-. Klik hier om te registreren.

Evenementlocatie

TVB St. Anton am Arlberg
Dorfstraße 8
6580 St. Anton am Arlberg

Informatie over de plaats

Aankomst

Komt u per vliegtuig, trein, bus of auto naar uw bestemming in Tirol?

Adres van uw bestemming

powered by Rome2Rio

Accommodatie zoeken
Aantal reizigers

Meer evenementen in de regio

Omhoog
Is je mailbox ook aan vakantie toe?

Abonneer je dan hier op onze newsletter met exclusieve vakantietips uit Tirol.