eldoRADo Bike & Run Festival, © Ringer Klein
eldoRADo Bike & Run Festival, © Ringer Klein

eldoRADo Bike & Run Festival

Angerberg, 18.05.2024 - 19.05.2024

Drie Bike-Marathon routes, twee Trailrun-tochten, een Kids-Cup en een nieuw onderdeel 'Mars-klassement': het eldoRADo Bike & Run Festival in Angerberg heeft zich op sportief gebied breed geclassificeerd. Er is ook een markt met exposanten en testaanbiedingen.

Een weekend lang trekt het eldoRADo Bike & Run Festival vele bezoekers en deelnemers naar Angerberg en de Dreklee-Halle. Het gaat weer over fietsen (de trailruns en marsen zijn dit jaar geschrapt). Op het programma staan drie mountainbikemarathonroutes met lengtes van 35 tot 88 kilometer en 450 tot 2.325 hoogtemeters. Daarnaast zal er weer een Kids Cup zijn.

Naast de sportiviteiten is er ook een expo, waar aanbieders de nieuwste bike-modellen presenteren - van ultramoderne elektrische fietsen tot sportieve mountainbikes. 

Een weekend lang trekt het eldoRADo Bike & Run Festival vele bezoekers en deelnemers naar Angerberg en de Dreklee-Halle. Het gaat weer over…

toon meertoon minder
Na de race stappen de meesten direct onder de douche, © Hannes Mallaun
Grote plattegrond openen

Data

18.05.2024 - 19.05.2024

Prijsinformatie

Gratis toegang.
Het inschrijfgeld voor de MTB-marathon en de Trairun bedraagt tussen € 30,- en € 60,-, afhankelijk van de lengte van de route en de datum van registratie (registratie tot 13-05-2021). Deelname aan de Nachberg-Walk bedraagt € 30,- tot € 50,- en € 15,- voor de Hundsjoch-Marsch (€ 8,- voor jongeren uit 2005 of jonger). De deelname aan de Kids Cup kost € 10,- (registratie tot 12-05-2020). Klik hier voor meer informatie. 

Evenementlocatie


6320 Angerberg

Aankomst

Komt u per vliegtuig, trein, bus of auto naar uw bestemming in Tirol?

Uw bestemming: 6320 Angerberg, Österreich

powered by Rome2Rio

Accommodatie zoeken

Aantal reizigers

Meer evenementen in de regio

Wat vindt u van dit artikel?

Wilt u een antwoord van ons ontvangen? Neem dan contact op via het Kontaktformular.

Omhoog

Is uw mailbox ook aan vakantie toe?

Abonneer u dan hier op onze newsletter met exclusieve vakantietips uit Tirol.