eldoRADo Bikefestival


Angerberg, 19.05.2018 - 20.05.2018

In mei hebben in Wörgl fietsers het voor het zeggen tijdens de langstlopende consumenten-fietsbeurs in Tirol: het eldoRADo Bikefestival. Met spannende races, halsbrekende stuntshows en workshops staat het programma bomvol fietsplezier.

De organisatoren van het eldoRADo fietsfestival moedigen bezoekers aan om de auto thuis te laten en lekker op de fiets te stappen. Langer dan een week draait het in Wörgl alleen maar om fietsen! De focus van deze fietsbeurs ligt op fietsfabrikanten die hun nieuwste modellen showen. Van ultramoderne elektrische fietsen tot een sportieve mountainbike. Het eldoRADo fietsfestival is de langstlopende consumenten-fietsbeurs in Tirol en het bezoekersaantal groeit elk jaar! 

Veel bezoekers komen in deze periode van het jaar naar Tirol voor de vele evenementen en wielerwedstrijden. Zo vindt de ‘Mountainbike-Marathon’ plaats op 21 mei en de ‘Kids-Cup’ een dag eerder op 20 mei. Ook vindt de 10e editie van de Oostenrijkse ‘Radgipfel’ plaats op 18 en 19 mei. Wie zijn fiets wil laten zegenen kan dit doen op zondag 21 mei tijdens de ‘Fahrradweihe’ in de Pfarrkirche Wörgl. 

Na de race stappen de meesten direct onder de douche, © Hannes Mallaun
Grote plattegrond openen

Data

19.05.2018 - 20.05.2018

Geen prijsinformatie

Evenementlocatie


6320Angerberg

Aankomst

Komt u per vliegtuig, trein, bus of auto naar uw bestemming in Tirol?

Adres van uw bestemming

powered by Rome2Rio

Accommodatie zoeken


Omhoog
Is je mailbox ook aan vakantie toe?

Abonneer je dan hier op onze newsletter met exclusieve vakantietips uit Tirol.

Live Chat
Live Chat