Innsbruck Promenade Concerten


Innsbruck, 03.07.2017 - 30.07.2017

De Innsbruck Promenade Concerten brengen de meest prestigieuze orkesten en bands naar een van de mooiste open-air theaters, het binnenhof van Hofburg Imperial Palace, in Innsbruck.

In juli 2017 zorgen de Innsbrucker Promenade Concerten met verfijnde blaasmuzikanten uit heel Europa voor sfeervolle zomeravonden. In het mooie binnenhof van de Innsbruckse Hofburg klinken wederom walsen, marsen en andere vrolijke melodieën. Ook het programma van dit jaar belooft weer uiterst veelzijdig en afwisselend te worden met gratis concerten van gerenommeerde orkesten, ensembles en koren uit verschillende Europese landen. Net als in voorgaande jaren is de toegang gratis. 

Op het programma staan onder andere het muziekcorps van het Duitse leger, de Symphony Brass Orchestra van Tirol, het Sloveense militaire orkest, de Leyland Brass Band en de Orchestra d'Harmonie Electricité uit Strassbourg. Het concert start op 3 juli 2017 met het Tirol Symphony Orchestra Innsbruck. De zomerconcerten beloven een unieke ervaring te worden. 


De Innsbruck Promenade Concerten vinden plaats in een van de mooiste openlucht theaters van Oostenrijk., © Innsbrucker Promenadenkonzerte
Grote plattegrond openen

Data

03.07.2017 - 30.07.2017

Prijsinformatie

Gratis

Gratis entree

Evenementencategorie

Kaiserliche Hofburg Innsbruck
Rennweg 1
6020Innsbruck

Aankomst

Komt u per vliegtuig, trein, bus of auto naar uw bestemming in Tirol?

Adres van uw bestemming

powered by Rome2Rio

Accommodatie zoeken


Omhoog
Is je mailbox ook aan vakantie toe?

Abonneer je dan hier op onze newsletter met exclusieve vakantietips uit Tirol.

Live Chat
Live Chat