Stubai Premiere

Neustift im Stubaital, 19.10.2018 - 21.10.2018

Tijdens de Stubai Premiere wordt het nieuwe snowboard- en freeride seizoen geopend in Funpark Stubai Zoo. Dit is voor alle sneeuwfanaten het perfecte moment om het nieuwste materiaal te testen en flink feest te vieren.

Het Funpark Stubai Zoo trapt in oktober het snowboard- en freeride seizoen af met een feestelijke opening. De 10e editie van de Stubai Premiere heeft ook in 2018 weer veel activiteiten op het programma staan zoals freestyle wedstrijden, coachingsessies en feestavonden op indrukwekkende locaties. Bij de Brandsaloon kan ook het nieuwste materiaal van 40 verschillende merken uitgetest worden. Dit jaar zijn er wederom wedstrijden en coaching sessies georganiseerd worden voor de jonge shredders. In de avonden gaat het event door met feesten en nightlife-entertainment op gave locaties. 

Tijdens de Stubai Premiere wordt het nieuwe snowboard- en freeski seizoen geopend in Funpark Stubai Zoo., © Stubaier Gletscher/Stefan Eigner
Grote plattegrond openen

Data

19.10.2018 - 21.10.2018

Prijsinformatie

Voor de toegang tot de Stubai Premiere is een skipas of een ticket van de bergbahnen vereist. Klik hier voor meer informatie. 

Evenementlocatie

Neustift im Stubaital
6167 Neustift im Stubaital

Informatie over de plaats

Aankomst

Komt u per vliegtuig, trein, bus of auto naar uw bestemming in Tirol?

Adres van uw bestemming

powered by Rome2Rio

Accommodatie zoeken


Omhoog
Is je mailbox ook aan vakantie toe?

Abonneer je dan hier op onze newsletter met exclusieve vakantietips uit Tirol.

Live Chat
Live Chat